Betam Yazılım

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Betam Yazılım

Yazılım Firmaları
  • 5

Betam Yazılım Hakkında

Betam Yazılım 1994 yılından beri yoluna devam ediyor. Muğla ilimizde yer alan yazılım firması olarak, sürekli yenilenen teknoloji ve yaklaşımlar üzerinden web tasarımcı uzmanlarımız ile görevlerimizi başarıyla yapmaya devam ediyoruz.

Sürekli Gelişen Teknoloji

Biz dijital çağın bir parçası olduğumuz için binlerce hizmet sunduğumuzu sektörün en son teknolojilerinin yenilik getirmesi için çalışıyoruz. Tutkulu uzman ekibimizle birlikte standartların daha da yükselmesine yardımcı olmak istiyoruz.

Hedefimiz

Hedefimiz, sadece kaliteli hizmetler sağlamak ve müşteri memnuniyetini arttırmak değil, aynı zamanda harekete geçmeyi mümkün kılan geçerli ve etkin çözümler geliştirmektir. Bu nedenle, proje yönetim modelimizi ve uygulama evresini sürekli güncelliyoruz.

Şirket İnançları

En inandığımız şeylerden biri bizim için olan teknoloji projeleri herhangi birinin başardığından daha iyi olacak şekilde tasarlanmalıdır. Müşteri odaklı ve kaliteli hareket yaklaşımlarımız, sürebili başarımızın kaynağıdır. Aynı zamanda işe alımlarda adaletli olmayı destekleyen rekabetçi bir ortamda çalışıyoruz.
Müşteri Yorumları
S
Sohbet Chat
  • Tecrübeli ve aradığım ekip teşekkürler

  • 5
    • 21.10.2020
    E
    EMRE GEDİK
    • Çok iyi gerçekten gerek iç dönüş gerek dış dönüş olarak süper bir uygulama neyse hocam vhatsaptan yazın müsait değilim ????

  • 5
    • 21.10.2020

    Diğer Firmalar

    Muğla,Muğla Merkez

    flag

    Artemisoft Yazılım Hizmetleri Limited Şirketi 2002 yılında kurulmuş, Muğla da faaliyet gösteren bir yazılım geliştirme firmasıdır. Üretim ve hizmetlerimizle öncü olup her zaman kaliteyi hedef alan çalışmalar yürütmekteyiz. Müşterilerimize en iyi fırsatları sunarak, onla...