Bereeket Kumaş Pazari

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Bereeket Kumaş Pazari

Kumaş Mağazaları
  • 0

Bereket Kumaş Pazarı: 1997'den beri size kaliteli kumaş alışverişleriniz için hizmet veriyor. Konumu Gaziantep’te olan firmamız, müşterilerine en kaliteli ürünlerle hizmet vermeyi misyon ediniyor. Kumaş sektöründe tecrübeli ve profesyonel personelimiz ile en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Firmamız ayrıca her türlü kumaş örgü ve dikiş ihtiyaçlarınız için de sizlere yardımcı oluyor.

Kalite: Kaliteden ödün vermeden, sunduğumuz teknik malzeme yelpazemizi her zaman güncel tutmayı çok önemsiyoruz. Farklı ülkelerin geleneksel kumaş üreticilerinden ithal etmek suretiyle kalifikasiyonlu kumaş satışlarıyla size destek olmaktayız. En uygun fiyat ve kaliteli malzemeyi sizlerin hizmetinize sunmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Verdiğimiz Hizmetler: Müşterilerimize sağladığımız hizmetlerden birisi olarak koleksiyon hazırlama, reyon satış desteği ve istenilen modelin tanıtımı ve satışıdır. Aynı zamanda müşterilerimize üretim yapıyor ve minimum siparişlerde en kaliteli kumaşı sunuyoruz. Bununla birlikte müşterilerimizin siparişlerine ilave olarak veya raflarında saklaması için sipariş vermek isteyip istemediklerine kadar aralıksız hizmet veriyoruz. Güncel trendlerin takip edilmesi ve reyonlara uygun stilistik hizmeti sunuyoruz.

1997 yılından bugüne Bereket Kumaş Pazarı olarak, kaliteli ve konfeksiyon sektörlerine sunabileceğimiz her şeyi keşfedip doğru malzemeyi bulma konusunda söz veriyoruz. Yeni teknolojileri kullanmanın yanı sıra, müşterilerimize kaliteli hizmet sağlamaya devam ediyoruz.

Diğer Firmalar

Derya Kumaş

Kumaş Mağazaları

Gaziantep,Şahinbey

flag

Derya Kumaş 2014 yılından beri Gaziantep Şahinbey'de faaliyet göstermektedir. Aynı yıldan itibaren kumaş satışı ve dokuma alanlarında hizmet gösteren, özellikle ince işçilik ve takipçi layıkıyla ilgi ile en cömert ve desenli ürünleri sunmayı prensip edinen Derya Kumaş, ...