Bayraktar Yazilim

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Bayraktar Yazilim

Yazılım Firmaları
  • 0

Bayraktar Yazılım, 1993 yılında Gaziantep’te kurulmuştur. Uzun süredir şirketimiz, başarısını yazılım sektöründe pekiştirmektedir. Kaliteli müşteri hizmetleri, ürünler sunmak ve müşteri memnuniyeti ile güvenilir bir ortağı olarak otantik sunumların önemli bir parçası olma vizyonuyla işlerimizi yürütmekteyiz.

Cihaz sihirbazları, mobil uygulamalar, arayüz tasarımları ve dahası, tüm taleplerinize cevap verebilecek gelişmiş yazılımlara sahibiz. İster projelerini sağlam temellerle desteklesin, ister şirketinize beraberlikte esneklik kazandırmak üzere farklı bir teknolojik yaklaşım geliştirin - fark landır teknolojimiz,verimli çözümler sunan uygulamalar geliştirmek için ölçeklenebilir altyapı performansına uygun olduğu gibi mobil araçları da destekliyor.

Şirketimizde, çalışanlarımızın verimlilik, ekip çalışması ve proje yönetimi konularında elde etmiş oldukları tüm tecrübeleri kullanarak, birlikte başarıya ulaşmak için gerekenleri koordine ediyoruz. Müşterilerimize, küçük ve büyük ölçekteki geliştirme projelerinde farklı metodlar, araçlar ve protokolleri kullanarak verimlilik sağlamaya odaklanacağımızdan emin olabilirsiniz.

Bir ömür boyu müşteri ilişkileri geliştirmek için çabalıyoruz, her şeyden önce tutkuyla yerine getirdiğimiz projelere kalite katmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Küçük ve büyük ölçekteki yazılım projelerindeki başarımızı desteklemek adına dinamik bir ekiple çalışıyoruz.

Diğer Firmalar

Gaziantep,Şehitkamil

flag

Nestex Dijital Web Yazılım Teknolojileri,2006 yılında Gaziantep'te kurulmuş web tasarım sektöründe hizmet vermektedir. Uzun yılları aşan tecrübe ve alanında profesyonellik anlayışı ile müşterilerimize daima en iyi mal ve hizmetlerimizi sunmayı hedefliyoruz. Müşteri memn...