Baş-yıl Kumaş Tokat

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Baş-yıl Kumaş Tokat

Kumaş Üreticileri
  • 0
ste

Baş-yıl Kumaş A.Ş., 2020 yılında Tokat'ta kurulmuş bir kumaşcılık firmasıdır. Vizyonu, en gelişmiş teknolojiyi ve son derece düşük maliyetle yüksek standartlarda mükemmel kumaş üretmek olan Baş-yıl Kumaş, ev tekstili, otomotiv sektörüne matbaacılık ve mobilyalara yönelik boyahane, basma ve menekşe gibi birçok alanda kullanılabilecek kumaş ve kumaş parçalarının üretim materyallerini sunmaktadır.

Bizim için müşterilerimiz her şeydir. Müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda nihilistliğin ötesinde, tarafsız, çağdaş, ahlaki bir yaklaşımla müşterilere kaliteli hizmet sunmak amacıyla ürettiğimiz her şeyi temsil eder. Kadrosu ve teknolojisi ile bugüne kadar hissedilmemiş bir hizmet kalitesi sunmaya odaklanmış bir şirkettir.

Yüksek teknolojik ilerlemelerimiz sayesinde, tüm süreçlerimizi etkin ve efektif biçimde kontrol altına alıyoruz. Tüm bunlar, üretim süreçlerimizi olumlu yönde etkilemekte, çevreci üretim anlayışına uygun ürünler üretmeyi sağlamaktadır. Baş-yıl Kumaş olarak çevreye ve topluma duyarlı çalışmalarımıza sonuna kadar devam ediyoruz.

Baş-yıl Kumaş, vermiş olduğu elit hizmetleri, ucuza mal etme hedefi, onaylı marka ürünleri ile Türkiye’nin ticari hayat ve diğer sektörlerindeki rekabet açısından öncülük etmektedir. İleri teknolojiyle birlikte her geçen gün görülen artan teknik bilgi, tecrübe ve tutkulu çalışmaları sayesinde, Baş-yıl Kumaş’ın markasının artmasını sağlamaktadır.

Diğer Firmalar