Barış Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Barış Eczanesi

Eczaneler
  • 5

Barış Eczanesi, 1991 yılında Manisa'da açıldı ve tüm sağlıklı yaşam felsefesini temel alarak kurulmuş bir eczane zinciridir. Firmamız, eczacılık sektöründe 30 yıldan fazla tecrübeye sahiptir ve asil amacımız halkın sağlık ihtiyacını karşılamak olarak belirlenmiştir.

Tecrübeli Eczacılık Hizmeti: Kaliteden ödün vermeyen Barış Eczanesi, işini severek ve hassasiyetle yapan profesyonel eczacılar tarafından sağlanan titiz ve her zaman güncel bilgilerin paylaşıldığı bir hizmet anlayışıyla birlikte çalışır. Mevcut ve en yeni ilaç ve ürünler hakkında gerçekten rehberlik eden danışmanlara sahibiz.

Güvenilir İlaç Tedariki: Mevcut ambalaj fiyatlarına ek olarak, mevcut ambalaj maliyetimizi doğrudan müşteriye aktararak, Barış Eczanesi’nin ulaşılabilir tedariği konusunda lider olduğunun bilinmesini istiyoruz. Her zaman en kaliteli ilaçlardan sağlanan ve bombastik pahalılıktan kaçınan yaklaşımımız sayesinde yaptığımız satışlar kaliteli hizmet ile pekiştirilmiştir.

Barış Eczanesi, +30 yılı aşkın süredir aynı kaliteyi sağladığından oluşan müşteri memnuniyetine odaklanarak; yaşlı bireylere özel uygulanan indirimlerle, güncel cihazlarla desteklenen İlaç Hatırlatma Uygulaması, online mağaza hizmeti dahil olmak üzere farklı hizmetler sunmaktan memnundur.

Müşteri Yorumları
A
AYHAN AKSEKİLİ
  • 5
    • 27.09.2017
    H
    Hasan Can Şahin
  • 5
    • 28.07.2017

    Diğer Firmalar

    Manisa,Manisa Merkez

    flag

    Merkez Eczanesi, 1991 yılında Manisa’da kuruldu ve 30 yılı aşan bir sürede eczacılık sektöründe en önde gelen markalar arasına girdi. Güvenilir gıdaları, tıbbi cihazları, sağlık teknolojisi ve eczane ürünleri alanında dünya standartlarındaki hizmetin öncüsüyüz. Geniş st...

    Manisa,Manisa Merkez

    flag

    Yılmaz Eczanesi; sağlık eczanesine odaklanmış, hassasiyetle hizmet vermeyi hedefleyen bir eczane olarak kurulmuştur. 2005 yılında Manisa'da hizmete başlamıştır. Günümüze kadar hassasiyet ve titizlik ile her zaman müşterilerimizin doğru ürünle en etkili tedavi şeklini al...