Badecowt Kimya Sanayi A.ş.

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Badecowt Kimya Sanayi A.ş.

Kimya Şirketleri
  • 0

Badecowt Kimya Sanayi A.Ş. 2006 Yılında kurulmuştur. Kamu ve özel sektörlerin gereksinimlerini karşılamaya yönelik üretim, satış ve destek hizmetleri sağlamak, insanların sağlıklı yaşam için ilaç, teknolojik ürünler ve kozmetik ürünler yaratmak, bu ürünlerin ticari açıdan beklenen değer süreçleriyle pazarlanmasını sağlamak amacıyla Denizli'de kurulmuş ve faaliyet gösteren firmamız Badecowt Kimya Sanayi A.Ş. ’dir.

Kuruluşundan bu yana, Badecowt Çok Fen fast-moving consumer goods (hızlı tüketim ürünleri) olarak adlandırılan yüksek kaliteli ve kullanım ömrü uzun ürünleri pazarlamaya odaklanmıştır. Güçlü tedarik zincirleri ile kıtalar arası ticaret ve bölgesel pazarlara ihracat için müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Komponentlerin sevkiyatından son kullanıcıya ürünün teslimine kadar, küresel çapta satış sonrası destek veriyoruz.

Hedefimiz her zaman daha yüksek standartlarda hizmet vermektir. Halkın sağlığına katkı konusunda öncü olma anlayışıyla üretimimizi sürdürüyoruz. Kaliteli, etik ve toplumsal sorumluluğu üstlendiğimiz kurumsal yaklaşımımız sonuç ve gelecekte sağlıklı yaşam için müşterilerimizin memnuniyetini artırmak için uyguluyoruz.

Ürettiğimiz ürünler ve ofislerin bulunduğu yerlerde yürüttüğümüz sosyal sorumluluk projelerimiz ile toplumda farkındalık sağlarken, entelektüel varlık, doğal kaynakların tasarrufu ve gelişmiş teknolojileri kullanarak da çevreyi koruma anlayışını benimseyerek, dünyanın bugünkü ve gelecek nesillerinin hakkı olan temiz çevreyi korumayı amaçlamaktayız.

Diğer Firmalar

Omr Tekstil Kimya

Kimya Şirketleri

Denizli,Denizli Merkez

flag

Omr Tekstil Kimya 2011 yılında Denizli’de kurulmuştur. Omr Tekstil Kimya, kurulduğu günden itibaren sektörünün önde gelen kimyasal üreticilerinden biridir. Yüksek kalitede ürünler üretmek ve müşteri memnuniyetini artırmak için her zaman elinden geleni yapmaktadır. Omr T...

İbak Kimya

Kimya Şirketleri

Denizli,Denizli Merkez

flag

İbak Kimya, 2005 yılında kurulmuş, kaliteli ürünler üreten ve bununla ile müşterilerine en yüksek memnuniyeti sunmayı sağlayan Denizli bölgesinde bulunan bir kimya tesisidir. Kalite, çevre, insan hakları, çalışan sağlığı ve güvenliği üzerine yoğunlaşarak, müşterilerin g...