Bade Kumaş Tekstil A.ş | Kumaş Üreticisi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Bade Kumaş Tekstil A.ş | Kumaş Üreticisi

Kumaş Üreticileri
  • 0

Bade Kumaş Tekstil A.Ş., 2012 yılında İzmir Bornova'da kurulmuş ve yenilikçi teknolojinin öncülerinden biri olarak kumaş sektöründe öne çıkan güçlü bir üretici firmadır.

Firmamız; son derece kaliteli ve sürdürülebilir üretim anlayışıyla gelişmiş teknolojiyi, yeni sentetik iplik devrimi ve uzmanlaşmış mühendisliğini harmanladığı ürünlere keyifli satın alma deneyimi sunuyor.

Tasarımcılarımızın estetik, dinamik ve modaya uygun nihai tasarımlarla, özel müşterilerimizi modern ürünlerimizle ilgilendirdiğine ve zevk sahibi olduklarına inanıyoruz. Biz; asla taviz vermeden kaliteyi sağlamanın gerekliliğini ön planda tutuyoruz.

Bade Kumaş Tekstil A.Ş. müşterilerine online alışveriş servisi de sunmaktadır. Güvenli, hızlı ve parça başına geri dönüşü olan ürünlerimizin beklentilerini aştığından emin olabilirsiniz.

Müşterilerimize ve personellere özgüven fışkırtacak amaçlı, sosyal sorumluluk projelerimiz aracılığıyla gelecek nesillere geri dönen yan ticareti pekiştirmek en önemli hedeflerimizden biridir. Üşenmeyin, Bade Kumaş Tekstil A.Ş. ile tanışmaktan her zaman memnun kalacaksınız.

Diğer Firmalar

Marsteks Tekstil

Kumaş Üreticileri

İzmir,Bayraklı

flag

Marsteks Tekstil, 2010 yılında İzmir, Bayraklı merkezli olarak kurulmuş önemli bir kumaş fabrikasıdır. Dünyanın dört bir yanına başarıyla ihracat yapmakta olup, müşterilerine hizmet etmeyi kendisine hedef haline getirmiştir. Marsteks Tekstil, 11 yıldır pazarın en son tr...

Luz Tekstil A.ş.

Kumaş Üreticileri

İzmir,Bornova

flag

Luz Tekstil A.ş. 2002 yılından beri faaliyette olan İzmir, Bornova’da konumlanmış bir Kumaşcıdır. Köklü geçmişi ile kayıtlara geçen tarihten günümüze teknolojiye açık bir yaklaşımla geniş kapsamlı ve nitelikli üretimler gerçekleştirmektedir. Kurumsal Yapı Türkiye'nin en...

Işık Tekstil

Kumaş Üreticileri

İzmir,Bornova

flag

Işık Tekstil, 2020 yılında İzmir’in Bornova ilçesinde kurulmuş, Kumaş Tekstili sektöründe faaliyet göstermektedir. Işık Tekstil, farklı tasarımlar ve kalite standardı en üst seviyede tutularak müşterilerine sunulan hizmetleri ile standart hizmetlerin ötesinde bir çözüm ...