Babymall Eskişehir Tepebaşı

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Babymall Eskişehir Tepebaşı

Bebek Çocuk
  • 3.7

Babymall Eskişehir Tepebaşı, 1997 yılında Eskişehir'in Yıldırım Beyazıt mevkiinde kuruluşunu gerçekleştirmiştir. Türkiye çapında bebek çocuk giyim sektörüne farkı, hassasiyeti ve kalite anlayışıyla fark atan Babymall, neredeyse her bütçeye uygun modeller sunarak, markalarının hem güvenilirliğini artırmakta, hemde geniş bir kitleye hitap etmesini sağlamaktadır.

Misyonumuz; müşterilerimize Gelişim Çağındaki her yaştan çocukların giyim ve aksesuar ihtiyaçlarını en uygun şartlarla en doğru ürünleri sunmaktır. Kaliteli ve yenilikçi ürünleri en uygun fiyatlara sunarak, ürünlerimizi yoğun taleple karşılamak, markamıza özel kampanyalar ile satışlarımızı arttırmak, her yaş grubuna hitap eden ürünleriyle ve modern stil yaklaşımlarımızla markamızın ülke çapındaki etkinliğini korumaktır.

Değerlerimiz, ekibimizin duruşu, müşterilerimizin memnuniyeti ve verimli rekabeti içersinde verdiğimiz sözleri temel almaktadır. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem sayesinde, kurumsal arzumuz geniş portföyümüzden, hızlı ve güvenilir teslimatlar sistemi ile mümkündür. Bazı hedeflerimize ulaşma sürecinde her zaman sonuça odaklanmak, kaliteyi ve prensiplerimizi asla ödün vermeden hayata geçirmek konusunda bağlılıklarımız söz konusudur.

Vizyonumuz, müşterilerimize son derece nitelikli ilgi ve hizmet sunmak olup, kendimizi geliştirerek ve sektörel tecrübelerimizi paylaşarak hizmet ve ürün kalitemizi arttırmaktır. Sizlere göstermiş olduğumuz sadakat, BABYMALL'un farklı esnek ürün seçenekleri ile çocuk giyim sektöründe öne çıkmaya devam etmesi anlamına gelmektedir.

Müşteri Yorumları
h
hüseyin erdoğmuş
  • Her yer ışıl ışıl tertemiz. Ben mağazanın havasını çok beğendim.

  • 5
    • 16.03.2023
    K
    Kazim Zararci
    • 6.9 bin TL verilip alınan otokoltugunu kargoya verdiğiniz firma suratkargo kargoyu sitenin dışına bırakmış. Site sakini foto atıp grupta paylasmasaydi haberimiz olmayacaktı. Bence surat kargo ile anlamasmanizi iptal edin.

  • 1
    • 13.03.2023
    M
    Melih C
    • Çalışanlar ilgili. Ferah mağaza. Bazı ürünler uygun fiyatlı olabiliyor.

  • 5
    • 18.02.2023
    D
    Damla Yıldız
    • Kızım için ürünlerini severek alıp kullandığım biryerdi. Fakat Çarşamba gunu ek gıda alisverisine gittim. Oioinin urunlerini alacaktım, yarın indirime girecek dediler. Alacağım ürün 300 tldi. Dün almaya gittiğimde %35 indirim yapılmıştı. Ama malesef ürün fiyatları aynı fiyat üzerinden indirime girmemişti. Aynı ürünü 24 saat geçmeden 400-500 yapıp %35 indirim yapmışlar. Bir daha asla tercih sebebim olmayacak ????

  • 1
    • 17.02.2023
    i
    isa taşkıran
    • Kasa çok yavaş

  • 1
    • 12.02.2023

    Diğer Firmalar

    Eskişehir,Tepebaşı

    flag

    Coccinelle Baby, Eskişehir bölgesinin ünlü bebek ve çocuk üreticisi, 1990 yılında Yıldırım Mahallesi'nde kurulmuştur. Kurulduğu ilk günden beri, en iyi ürünleri kaliteli hizmet, titiz hizmet anlayışı ve müşterilerine doğru dürüst yaklaşımla birleştirerek her zaman en iy...

    Eskişehir,Tepebaşı

    flag

    3A Bebek ve Yaşlı Market 2014 yılında Eskişehir, Yıldırım Mahallesi’nde kuruldu. Biz, bebek ve yaşlı giyim üzerine hassasiyetle geliştirilmiş rahatlık ve pratik kullanım ile kaliteli çocuk ve yaşlı moda ürünleri sunmakla mükellefiyiz. 3A Bebek ve Yaşlı Market olarak, ka...

    Miniko Baby

    Bebek Çocuk

    Eskişehir,Odunpazarı

    flag

    Miniko Baby İle Tanışın 2011 yılında Eskişehir’in Yıldırım mahallesinde kurulmuş olan Miniko Baby, çocuk giyim sektöründe en özel ve zarif tasarımları müşterilerine ulaştırmaktadır. Miniko Baby Kalitesi Miniko Baby, müşterilerine her yaş grubu için kaliteli bir giyim ür...

    Baby Right

    Bebek Çocuk

    Eskişehir,Odunpazarı

    flag

    Baby Right - Bebek Giyim 2017'den bu yana Yıldırım Mahallesi, Eskişehir, Türkiye'de hizmet veriyor. Baby Right, bebeklerin en çok arzulanan giyim ve aksesuarlarına yönelik olarak çeşitli tasarımları ve modelleriyle kaliteyi doruğa çıkardı. Tasarımlarımız rahat olabilmes...