Baby & Sport

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Baby & Sport

Bebek Çocuk
  • 5

Baby&Sport Hakkımızda

Baby & Sport Giyim, 1995 yılında Tekirdağ’da kurulmuştur. Kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyeti için güvenilir bir markadır.

Firmamızın Misyonu

Misyonumuz; hem üretimde hem de hizmet kalitemiz ile bebek çocuk giyim piyasasındaki lider marka olmaktır. Aynı zamanda müşterilerimizin gereksinimlerini ve isteklerine cevap vermek ve en üst düzeyde müşteri hizmetleri sunmayı amaç edinmiştir.

Kalite Politikamız

Kaliteyi her zaman ön planda tutmak, ulaşılan hedefleri sürekli kontrol etmek, standartlarımızı sürekli sorgulayarak yenilemek ve her geçen gün daha da iyisini yapmak; hep birlikte hareket etmek, farkındalık yaratmak, kaliteli hizmetlerin gelişmesine destek vermek ve karşılıklı olarak bilgi ve deneyim paylaşımını gerçekleştirmek firmamızın temel ilkesidir.

Hedefimiz

Her ne kadar Baby & Sport tek başına bir ar-ge merkezi oluşturamasa da markalaşma konusunda her isteğe karşılık vermeyi amaçlamaktadır. Zengin renkler, hammaddedeki sadeliğin tam uyumuyla modern çocuk giyim modelleri sunarak, çocukların sağlıklı, güvenli ve zarif farkındalık duygularını en doğru şekilde ifade edebilmelerine destek sağlamaktır.

Müşteri Yorumları
Y
Yuar Baby
  • 5
    • 10.09.2022
    s
    şuayip can
  • 5
    • 25.10.2019

    Diğer Firmalar

    Artun Kids

    Bebek Çocuk

    Tekirdağ,Tekirdağ Merkez

    flag

    Artun Kids, 2020 yılında Tekirdağ'da kurulan, bebek çocuk giyim sektöründe hizmet vermektedir. Oluşturduğu ilham veren tasarımlarla bir adım öne cıkmayı hedefleyen firmamız ile çocuklarınızın gösterişli ve aydinlatıcı tarafını ön plana çıkarmanız mümkün. Yeni sezon sand...