Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Baby Plus

Bebek Çocuk
  • 5

Baby Plus Kurumsal İletişim;müşteri memnuniyeti açısından önceliği olan balıkesirli çocuk giyim firmasıdır. 1993 yılında kurulan ve belli bir hedefi olan firmamız, çocukların dış görünümlerine değer veren beşeri değerleri taşıyarak yenilikçi ürünleri sunmaya odağlanmıştır. Baby Plus Havuz, kalite standartlarını korumak ve geliştirmek için her yıl en son teknolojiden ve endüstri üretim süreçlerinden faydalanmak için yoğun çalışmalar yürütmektedir.

Yaptığımız tüm çalışmalarımız görevi genişleterek sürekli olarak büyümekte ve kendini yenilemektedir. Son 10 yıl içerisinde büyük atılımlar yaptık ve bugün, lojistik hizmetleri ve perakendeciliği büyük ölçekli ortak web sitesi aracılığıyla müşterilerimize kusursuz servis sunmayı da kapsayan etkin müşteri tabanımızla öne çıkmaktayız. Baby Plus, kaliteden ödün vermeden, esnek çözümler sağlayan ve fanatik bir müşteri tabanına ana muhitlik ederek cazip seçimler sunmak için tasarımlar ve ürünler geliştirmektedir.

İhtiyaçlarına cevap veren, doğru bilgileri aktaran ve müşteri memnuniyeti odaklı sektördeki tüm trendleri takip ederek üretimine devam eden firmamız, ürünlerimizi piyasaya arz ederken; modaysa taşıyıcıları üzerinden dikli ürünlerimizi balıkesir'de ve diğer şehirlerde teslim edebilmekteyiz. Baby Plus un yeniliten pazar tanıtım çalışmalarının yanı sıra, üçüncü parti platformlar aracılığıyla da sağladığı finansman kanalları sayesinde emin adımlarla büyümeyi hedeflemektedir.

Nicelik sınırı olmadan ayrıca, kapsamlı kaliteden ödün vermeden; gösterdiğimiz hassasiyetle görsel zenginlik konusunda markamıza saygılı ürünler sunmayı amaçlamaktayız. Böylece 1993 yılından bu yana en hızlı büyüyen ürün gamımız ve çevrimiçi satışlarımız ile çocukların modasında yenilikçi referansı olmaya devam ediyoruz.
Müşteri Yorumları
h
hüseyin birinci
  • 5
    • 04.10.2021
    A
    ASRIN BÖREK BALIKESİR
  • 5
    • 09.09.2020

    Diğer Firmalar