Baby Kids Teen

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Baby Kids Teen

Bebek Çocuk
  • 5

Baby Kids Teen, 2018 yılında biz, Fatih Çalışkan ve Merve Tekke tarafından Kayseri’de Melikgazi’de kurulmuştur. Baby Kids Teen, bebek ve çocuk sektörünü ciddi bir şekilde ilgilendirmeyi amaç edinen mükemmel bir mağazamızdır.

Misyonumuz: Müşterilere daima en iyi yaratıcı ürünleri, deneyimli personeli, tatmin edici bir hizmet sunmak. Her bütçeye uygun fiyatlar ve geniş ürün yelpazesi sunarak her yaş grubundaki müşterinin ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz.

Vizyonumuz: En yüksek kalite ve en son modayı müşterilerimize sunma sözü veriyoruz. Yerel ve ulusal marketler üzerinde lider olmak amacıyla, müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verip, ilerleyen teknolojiyi kullanmaya odaklanıyoruz. Kaliteli hizmetlerimiz ile bebek ve çocuk sektörünün lideri olarak başarıya ulaşmayı arzu ediyoruz.

Zincir Mağazalarımız: Türkiye’nin İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya gibi şehirlerindeki satış noktalarımızla zengin ve vari ürün seçeneklerimizle ulusal platformda hizmet vermeyi hedefliyoruz. Aynı zamanda on-line satış sitemiz ve dijital pazarlama çalışmalarımızla, Türkiye dışındaki müşterilerimizi de internet ortamında tanışmanın ayrıcalığının sahibi olmuş oluyoruz.

İletişim: Çalışmalarımız ile müsterilerimizin her zaman memnuniyetini garanti ediyoruz. Müşterilerimizi satış ve promosyon etkinliklerimiz ile bilgilendiriyoruz. Farklı mağaza ve merkezi ofislerimiz ile her zaman iletişim halindeyiz.

Müşteri Yorumları
S
Sefa Mert Solmaz
  • kalite , güler yüzlü işletme,

  • 5
    • 09.01.2022

    Diğer Firmalar

    S&h Baby Kids

    Bebek Çocuk

    Kayseri,Kocasinan

    flag

    S&H baby kids, 2002 yılında kurulmuş, bebek giyim sektöründeki uzmanlığıyla sizlere hizmet verebilmek için Kayseri'de ekip arkadaşları ile yer almaktadır. Çocukların milliye hayatına vesile olmak, en rekabetçi ve iyi kaliteyi sunabilmek firmamızın hedefleridir. Idealize...

    Kayseri,Melikgazi

    flag

    NewKidsStore Çocuk Giyim, 2009 yılından beri Kayseri'nin Melikgazi ilçesine kayılı, çocuk giyim sektörünün profesyonel ve güvenilir bir markasıdır. İnanıyoruz ki her çocuğun bazı özgünlükleri vardır ve çocuklar tarafından sunulan ürünleri bunu desteklemelidir. Gençlerim...