Baby & Child Fashion

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Baby & Child Fashion

Bebek Çocuk
  • 5
Baby & Child Fashion, 1998 yılında kurulmuş olan özel bir bebek ve çocuk moda tasarım sektörünün öncü bir markasıdır. Türkiye'nin herhangi bir yerinde profesyonel olarak faaliyet gösteren en büyük markalardan biri olarak; bu yıllar içinde kendini kanıtlamış ümraniye escort ve bebekler için eşsiz ve özgün tasarımlar üretme anlayışının özelliklerini geliştirmektedir. 2019 yılları itibari ile Düzce şehrindeki satış noktalarımızla birlikte prensiplerimizi özetleyen "Çocuklar İçin Kalite" hedefine ulaşmaya çalışıyoruz.

Müşterilerimizin, bebeklerinin ve çocuklarının güvenliğini sağlamak için daima ürünlerimizin en kaliteli kumaşlar ve materyaller ile yapılmasına özen gösteriyoruz. Düzce yakınındaki bayii ve mağazalarımız ile birlikte, rekabet edebilmesi için müşterilerimizin obje trendine uygun olduğu en iyi moda tercihlerini sunmaya odaklanıyoruz. Ekip olarak sosyal medya araçları aracılığıyla kendi markamızı yaratmaya doğru öncüller oluşturmayı amaçlıyoruz. Her ay yayımlanan trend raporlarımız ve ileri teknoloji çözümleriyle; Türkiye’nin modern online mağazasından büyük avantajlar sağlıyoruz.

Baby & Child Fashion, 1998'den beri bebekler ve çocuklar için eşsiz ve özgün tasarımlar üreten öncü bir marka. Kalite Güvencesi ve Preminum Tasarımlar, Düzce şehrine bağlı ofisimiz ve Türkiye'nin her yerindeki satış noktalarımız aracılığıyla, bebeğinizin, çocuğunuzun ve ailenizin ihtiyaçlarını karşılamaktan kaçınmak istemiyoruz. Bebek ve çocuk koruma ve güvenlik için, her zaman ürünlerimizin en kaliteli kumaşlar ve materyaller ile yapıldığına özen gösteriyoruz. Bununla birlikte, yeni konseptler ve kişiselleştirilmiş moda tasarımlar geliştirmeye çalışıyor, rekabetçi ücretler sunarak modern online mağazamızdan müşterilerimize büyük avantajları da sunuyoruz.

Tasarımcılarımızın, müşterilerimizin, moda tarzının ve pazar eğilimlerinin ihtiyaçlarını - en son trendlerin gerçeğini ortaya koymak için arka plan analizi ve öngörülerini ürettiği - ortak bir platformda buluşturduklarından emin olmalıyız. Güçlü Müşteri Desteği: Uzman ekibimiz, güvenilir ürünleri müşterilere zamanında teslim etmek için her zaman elimizden geleni yapıyor. Özellikle öncelikli destek hattımız müşteri memnuniyetini maksimize etmeyi veya tedarik sorunlarını hızlıca çözmeyi hedefleyerek çalışıyor.

Misyonumuz Çocuğa ve Gençliğe son derece kaliteli malzemeler ve tasarımlar sunmaktır. Bu anlayışla, ilham verici ürünlerimizi dünyanın her yerine sevk ediyoruz. Baby & Child Fashion olarak, moda ve stil akımlarının nereye gittiğini önceden görmek için tüm becerilerimizi kullanıyoruz. Müşterilerimizin yakın zamanda bebeğinin veya çocuğunun elbise seçimlerine yardımcı olarak, onların her durumda modaya uymasına olanak sunmak istiyoruz.

Müşteri Yorumları
O
Özge Demirkan
  • Düzce'de 0-14 yaş arasındaki çocuklarınız için güvenle alışveriş yapabileceğiniz güzel bir mağaza.

  • 5
    • 10.11.2022
    A
    Asya Öztürk
    • Müşteri memnuniyeti, kaliteli ürün, güler yüzlü hizmet ne ararsanız her şeyin çok daha fazlası. Gidin tanıdığınız herkesi götürün :) çok çok tavsiye

  • 5
    • 02.11.2022
    s
    sultan Ozturk
    • 5 puanı fazlasıyla hak eden bir işletme, ürünler kaliteli herkese tavsiye ederim. İlgi, alaka çok iyi.

  • 5
    • 02.11.2022
    H
    Halilcan Arpacı
    • Yeğenimin doğum günü için aldım. Çalışanlar çok ilgili ve tatlı insanlardı. Kıyafetlerdeki çeşitlilik ve orijinallik fazlasıyla iyi, güvenle alışveriş yapabileceğiniz bir yer.

  • 5
    • 22.07.2022
    S
    Sahin Mezarci
    • Aldığım ürünlerden memnun kaldım. Sezon sonu indirimleri gerçekten takibe değer...bol kazanclar dilerim...güler yüz ve samimi davranışlar için de teşekkür ederim...

  • 5
    • 08.03.2022

    Diğer Firmalar

    City

    Bebek Çocuk

    Düzce,Düzce Merkez

    flag

    City olarak 2007 yılında Doğu Marmara Bölgesi’nde kurulmuş bir bebek çocuk giyim şirketiyiz. Güvenilir malzemeler kullanarak çocuklar için en iyi ürünleri zamandan ve paradan tasarruf etmeyi hedefleyerek ürettiğimizi söyleyebiliriz. Çocuk modasında her yıl ön plana çıka...