Baby 10 Bebe Dunyasi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Baby 10 Bebe Dunyasi

Bebek Çocuk
  • 0

Baby 10 Bebe Dünyası kuruldu 1991'de Balikesir Yıldırım'da. Biz, bebek ve çocuk ürünleri üreticisi olarak 20 yıldan fazladır bu sektörde faaliyet göstermektedir. Biz kaliteli ve güvenilir ürünler sunmak için her şeyi önceliğimiz haline getirmekten asla ödün vermiyoruz. Müşterilerimize karşı büyük bir saygı duyuyoruz. Anahtar olarak yaklaşımımız devamlı gelişme ve son teknolojiyi zamanında kullanmak.

Kendi özel markamızla saten kumaştan, sentetik kumaştan ve diğer Çocuk ürünlerimizle keçeket, yorgan, başlık, pet, ped, eşarp, cüpp, cep, kilim, atlet vb. üretelim. Aynı zamanda müşterilerimizin özelleştirilmiş gereksinimlerini de karşılıyoruz bize özel alan ve mekan üretim çözümleri sağlamak için böylece uluslararası standartlara uygun olarak rahatlıkla üretim gerçekleştirebiliriz.

Üretim sürecinde, hammaddenin ağırlıklı olarak sentetik materyallerden veya vulkanize olmuş kauçuk ile diğer imalatlarımızdan ileri tüm ürünlerimizin kalitesini tam olarak sağlamak için gerekli kontroller yapılmaktadır. Güvenilir çözümler sağlamak amacıyla toz biçme, dikiş, renklendirme, bitirme işlemlerinde kesinlikle en son teknoloji makinaları ve donanımlar kullanıyoruz. Müşterilerimizin taleplerine göre daha yüksek kaliteye sahip yalıtımlı ürünler üretiyoruz.

Diğer Firmalar

Baby Plus

Bebek Çocuk

Balıkesir,Balıkesir Merkez

flag

Baby Plus Kurumsal İletişim;müşteri memnuniyeti açısından önceliği olan balıkesirli çocuk giyim firmasıdır. 1993 yılında kurulan ve belli bir hedefi olan firmamız, çocukların dış görünümlerine değer veren beşeri değerleri taşıyarak yenilikçi ürünleri sunmaya odağlanmışt...