Babidi.com.tr

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Babidi.com.tr

Bebek Çocuk
  • 0

Babidi.com.tr olarak 2016 yılında Sakarya, Adapazarı merkezli kurulmuş olup, başta çocuk ve bebe giyim olmak üzere geniş ürün yelpazesi ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Geniş ürün seçeneğiyle siz müşterilerimizin her an ihtiyaç duydukları giyimden ev aletlerine kadar hayatlarına kolaylık sağlamaya çalışıyoruz.

Malzemelerimiz tüm Avrupa standartlarını karşılayarak,Kanada ve ABD'deki tedarikçilerimiz de dahil olmak üzere, kalite arıyormuş gibi dünya ölçeğinde arama ve Karadeniz'in en taze ve yüksek kaliteli ürünleri bulmak için pazarlarda geziyoruz. Tüm bu süreç içerisinde modern tasarımlar, en kaliteli malzemeler ve cazip fiyatlar akıllara geliyor.

Ürün gruplarımız bebeklera, erkek, kız ve çocuk için zengin bir listeye sahiptir. Ürün seçme imkanları, Monoblock ve Set modelleri sunuyoruz. AR-GE ekibimiz kaliteyi her zaman gözeten bir politika ile çeşitli tasarımlar çıkarmaya devam ediyor ve hep yeni trendlere uymayı hedefliyor.

Tüm bu süreçlerin ardından kataloğumuzda sunulan ürünlere sizin keyif alacağınız bir format ile teklif ediyoruz. Düşünülen hizmet satış sonrası destek müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarla tamamlanıyor.

Hizmetlerimizin yanı sıra, güvenilir bir alışverişyapabilmeniz için günlük olarak çalışmaya devam etmekteyiz. Siz değerli müşterilerimizin son derece memnuniyetini sağlamak için elimizden gelen tüm çabayı sarfediyor, özellikle çocuğunuzun giyiminde size yardımcı olmak istiyoruz.

Diğer Firmalar

Bebbiq

Bebek Çocuk

Sakarya,Adapazarı

flag

Bebbiq, 2004 yılında Sakarya, Adapazarı merkezli olarak kurulan ve bebe-çocuk sektöründe öncü bir marka olmuştur. Markamız, dünyanın en seçkin ürünlerini çocuklar için geliştirmek ve hayata geçirmek için tasarlayıcısından, üreticisine ve satıcısına kadar değerlere saygı...

Sakarya,Adapazarı

flag

GALA Collection Baby&Kids, 2014 yılında Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde faaliyete geçen bebek çocuk giyim üreticisidir. Üretim ve satış faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdürmekte olan GALA Collection Baby&Kids; sektörde kalite anlayışıyla, ihtiyaçlar doğrultusunda sip...