Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

B&g Store

Bebek Çocuk
  • 1

B&G Store 2013 yılında Van'da kurulmuş bir firmadır. Biz çocuk ve bebek giyim dalında, modaya uygun, kaliteli ve çeşitli ürünler sunmaktayız. Uzman departmanlarımız, en kaliteli ürünleri seçmek için son teknolojileri kullanıyor. Günlük takipçilerimiz, trendleri izleyerek öne çıkan şık ve yüksek kaliteli ürünleri sunmayı hedefliyoruz.

Tüm ürün çeşitlerimizin formdan fonksiyonuna kadar imal edildikleri süreç sırasında ayrıntılı kontrollerden geçiyorlar. Bu, müşterilerimize en yüksek kalitede ürünler sağlamamızı sağlıyor. Giyim çözümlerimizi en deneyimli tacirler tarafından test edilmiş her bütçeye uyacak şekilde hazırlıyoruz.

Aynı zamanda, çevremize artan saygıyı geliştirmek için eğitime yardım kampanyaları başlatıyoruz. Hedefimiz, tüm çocuk ve gençleri desteklemek ve onların geleceklerini inşa etmelerine yardımcı olmaktır. Mağazamızda ayrıca, ürünlerimizi satın alan herkese teşekkür ediyor ve ürünlerimiz hakkında geri bildirimlerinden büyük değer veriyoruz.

B&G Store olarak, çocukların giyimini ciddiye alıyoruz. Güvenilirlik, şıklık ve uygun fiyatlılığı unutmadan sizlerin keyifli alışveriş deneyimlerini her zaman öncelik haline getiriyoruz.

Müşteri Yorumları
A
Ahmet Yildiz
  • Çok pahalı ve sürekli zam yapılıyor, iade-degisim durumlarında müşteri mağdur edilebiliyor..

  • 1
    • 27.07.2022

    Diğer Firmalar

    Van,Van Merkez

    flag

    Bebetto Anne-bebek-mobilya Mağazası 2003 yılında Van'da kurulmuştur. Girişimci ekibimiz, bizleri uzun yıllardır bebek-çocuk alanındaki inovatif, çevreci ve kaliteli ürünler sunmaya teşvik etmiştir. Bebetto, tüm çocuk yaş yaş grupları için, en iyi vücudu geliştirmek ve ç...

    Van,Van Merkez

    flag

    Kids Brands House 2017 yılında Van merkezli olarak kurulmuş bir şirketimizdir. Uzman ekibi ve özenli hizmet anlayışı ile; bebek ve çocuk ihtiyaçlarının ilgili ürünlerini en sağlıklı ve neo-classic ürünlerle toplumun her kesimine ulaştırmak amacındayız. Önceliklerimiz, g...