B-fit Sağlık & Spor Merkezi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

B-fit Sağlık & Spor Merkezi

Spor Salonları
  • 5

B-fit Sağlık & Spor Merkezi, 1996 yılında Tekirdağ merkezli olmak üzere tüm Türkiye’de hizmet vermek amacıyla kuruldu. B-fit, ileri teknoloji sağlık ve kondisyon ekipmanlarının profesyonelleriyle bir araya gelmesini hedefleyen modern bir fitness merkezidir.

Tüm spor salonunda aynı kaliteyi sunmak için pazardaki en kaliteli malzemeler kullanıyoruz. B-fit'te, en iyi tekniklerden profesyonel meslektaşlarımızın profesyonel koçluk çalışmalarından, dinamik bir alışveriş deneyimine kadar her şeyin en son teknolojileriyle güncellendiğinden emin olabilirsiniz.

B-fit, bireysel sporcuların, yaklaşımlar yaratmak için kendilerini geliştirmek için uygun bir ortamda heyecan duyabilecekleri, rahatça antrenmanlar gerçekleştirebilecekleri, eğlenerek sağlıklı bir yaşam tarzı elde edebilecekleri harika bir atmosfer sunuyor. Bu, geniş bir yelpazede sunduğumuz kardiyo, ağırlık kaldırma, beceri geliştirme ve dans gibi farklı programların sizin için en önemli olanına odaklanması anlamına geliyor.

B-fit, sizin için küçük hedefler belirleyin ve bunları zamanla büyütmek üzere geliştirdiğimiz düzenli bir program oluşturulmasına katkıda bulunuyor. Deneyimli koçlarımızın yardımıyla, doğru ekipmanlardan etkin egzersiz sistemlerine kadar büyümenizi ve gelişmenizi destekleyen her şeye sahibiz.

Yakınlarda B-fit merkezleri müşterilerimizi memnun ederken, aynı zamanda topluma da hizmet ediyoruz. Ortamdaki doğaya saygı ve B-fit tarafından donanılan bilgi ile ücretli veya ücretsiz etkinlikler düzenliyoruz.

B-FIT, kullanıcılarının hayallerini gerçekleştirebilmeleri ve istedikleri sonuçlara ulaşabilmeleri için 1996'dan beri hizmette. Böylece tekirdağlılar ve tüm ülkedekiler uzun süredir hafifletme, tonlama ve egzersiz hedeflerini başarmak için B-fit'e güveniyor.

Müşteri Yorumları
I
İsmail Mutlu
  • Spor yapmak ideal bir salon.herkes için.

  • 5
    • 10.10.2021

    Diğer Firmalar

    Magic Box Spor Merkezi

    Spor Salonları

    Tekirdağ,Tekirdağ Merkez

    flag

    Magic Box Spor Merkezi , 2016 yılında Tekirdağ’da kurulmuş bir egzersiz salonudur. Egzersiz salonumuz, Tekirdağ’a özgün pek çok spor çeşidine ev sahipliği yapmaktadır. Koledj Yöneticiliği ve Lisanslı Eğitmen Kimlikleri: Uzmanlık alanları arasındaki farklı seviyede kısım...

    Tekirdağ,Tekirdağ Merkez

    flag

    Olympia Fitness, 2017 yılından bu yana Tekirdağ'da faaliyet gösteren fitness ve spor salonu hizmeti veren bir firmadır. Tekirdağ GYM Salonu olarak en kaliteli ve sürekli gelişimden geçen ekip, müşterilerine her zaman daha iyi bir hizmet sunmak için uğraş vermektedir. Ol...

    One To One Pilates

    Spor Salonları

    Tekirdağ,Tekirdağ Merkez

    flag

    One To One Pilates, 2012 yılında Tekirdağ'da kurulmuş olan Fitness merkezidir. One To One Pilates 'ino küçük bir çalışma grupudan önce evrimleşerek başladı. Son zamanlarda, kendi konumu ve kapsamlı hizmetleri ile bölgede bilinen önemli bir marka haline geldi. One To One...

    Tekirdağ,Tekirdağ Merkez

    flag

    Vem. Spor Merkezi Tekirdağ, 2003 yılında kurulan güçlü bir fitness kulübüdür. Sağlık, zindelik ve formda kalmanın en iyi yoludur. Fitness centersine hemen her çevreden binlerce insana sağladığı spor tecrübesi ile, aynı zamanda her yaştaki insanlar için modern bir eğlenm...