Aydiş Madencilik

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Aydiş Madencilik

Maden Şirketleri
  • 5

Aydiş Madencilik , 2011 senesinde Kurulan Diyarbakır Kayapınar’da faaliyet gösteren, madencilik sektöründe hizmet veren bir şirket olarak sizlerin hizmetindeyiz. Kaliteli ve Yüksek Standartlara uyan üretimlerimiz ile tüm müşterilerimize kaliteli hizmet anlayışını göstermekteyiz. Firmamızın küçük yatırımlarla başladığı süreçte yıllar içerisinde modern makinelerle küçük ebatlarla başlayarak artan talepler doğrultusunda firmamızı daha büyük ölçeklere taşıyarak tecrübeli personelimiz ile hizmet kalitesini ciddi manada arttırmış durumda bulunmaktayız.

Firmamız her geçen gün alanında siz değerli müşterilerimizin son derece memnun olacağı yüksek standartlar ını korumayı hedeflemektedir. Bu hedef doğrultusunda sürekli yenilenmekte olan teknoloji ve makine parkımızla beraber verdiğimiz hizmetlerimiz de güncel ihtiyaçlara göre her zaman limitleri de aşmaktadır.

Firmamız güvenilirlik ve müşteri memnuniyeti esasına dayanan duruşu ile sizlerin isteklerine ortak olmaktan mutluluk duymaktadır. Siz değerli müşterilerimizin desteği ile beraber geldiği noktada kendini sürekli geliştiren Aydiş Madencilik olarak, sizlere %100 uygun ürünler sunabilmek için var gücümüz ile çalışmaima devam ediyoruz.

Müşteri Yorumları
A
Ahmet Erk
  • 5
    • 27.03.2023

    Diğer Firmalar

    Mesut Madencilik.san

    Maden Şirketleri

    Diyarbakır,Bağlar

    flag

    Mesut Madencilik San. 1995 yılından bu yana Diyarbakır'da faaliyet gösteren madencilik sektörüne dair özel bir şirket olarak varlığını sürdürüyoruz. Kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı projeler üzerinde çalışarak madencilik sektörüne yeni standartlar koymak ve pazara y...

    Miyosen Madencilik

    Maden Şirketleri

    Diyarbakır,Yenişehir

    flag

    Miyosen Madencilik:2016 yılında Diyarbakır, Yenişehir şehrinde kurulan Miyosen Madencilik, madencilik sektöründeki imkanların maksimum verimlilikle değerlendirilmesi amacıyla büyürken personel politikası da güçlenmektedir. Üstün teknik alt yapısı ve pazara özel projeler...