Aydın Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Aydın Eczanesi

Eczaneler
  • 1.5

Aydın Eczanesi; 2000 yılında Kırıkkale merkezli olarak kurulmuştur. Sektörümüz eczane faaliyetleridir. Reçeteli ve reçetesiz ilaçlar satarak hastalara en doğru hizmeti vermeye çalışıyoruz. Müşterilerimize pek çok alternatif ürün sunmaya çalışıyoruz.

En Yuksek Kaliteyi Hedefliyoruz: Sağlıkta sadece kaliteli ürünleri güvenle kullanma fırsatını sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu nedenle sağlanabilirlik, uygun fiyat ve müşterileri memnun etmek üzere sürekli geliştirdiğimiz ürün ve hizmetler öncelikli hedef haline getirmekteyiz.

Kırıkkale İli'nde Sosyal Yardımlaşma Projelerinde Bulunmaktayız: Eczacılık sektörünün ekonomi ve sağlık alanına en büyük katkılarından biri olan toplumsal yardımlaşma projelerine katılıyoruz. Sağlık konularında eğitim ve danışmanlık, bağış kampanyaları ve ürün arzlarının düzenlenmesi gibi etkinlikleri düzenleyerek toplumumuza hizmet ediyoruz.

Güvenilir ve Kaliteli Servis: Aydın Eczanesi bir tecrübeli ekip tarafından yönetilmektedir. Müşterilerimize her zaman güvenilir ve kaliteli servis sağlamaya çalışıyoruz. Onlar için ciddiye alınan ve cevabı verilecek her şikayeti nazikçe çözüme ulaştırmak mükemmelliyetçi yaklaşımımızın bir parçasıdır.

2000 yılından beri sektördeki kalitesi ile Aydın Eczanesi hastaları ile piyasadaki potansiyelliðini test etmek için anıltılık büyümesine devam ediyor. Günümüzde, kaliteli ve etkili ürünler üretip bunlarımızın nitelikli hizmetler ile hastaların sağlığının korunmasını amaçlıyoruz.

Müşteri Yorumları
C
Cihan Erden
  • 1
    • 08.09.2019
    T
    Trgt BCC (TRGT0671)
  • 3
    • 06.11.2018
    M
    MERT YURDAKUL (TEK VATAN)
    • Tecrubesizler eleman yok sira cok

  • 1
    • 05.06.2018
    H
    Hasan ÇOLAK
    • Haritada gösterilen yerde sadece tarla var eczane diye oralara kadar gitmeyin

  • 1
    • 18.06.2014

    Diğer Firmalar

    Kırıkkale,Kırıkkale Merkez

    flag

    Öz Ercanlar Eczanesi, 2020 yılında Kırıkkale'de kurulmuş, ve sektörde öncü olmuş sağlık eczanesidir. Eczane, siz müşterilerimizin hekim ve halk arasındaki iletişimi kesintisiz olarak sağlayarak her konuda ilaç desteği ve tavsiyesi vermeyi amaçlamaktadır. Eczane, geniş ü...

    Kırıkkale,Kırıkkale Merkez

    flag

    Kutay Sağlık Eczanesi, 1993 yılında Kırıkkale'de kurulmuştur. Uzman ve deneyimli bir ekip tarafından idare edilen Kutay Sağlık Eczanesi, eczacılık sektörünün öncülerindendir. Kutay Sağlık Eczanesi, toplumun sağlıklı yaşamını desteklemek için küçük bir adım olarak başlad...

    Kırıkkale,Kırıkkale Merkez

    flag

    Ankara Eczanesi Ankara Eczanesi 1998 yılında Kırıkkale'de kurulmuştur. Öncelikli olarak kaliteli ve güvenilir ürünlerini sağlık sektörüne uygun olarak sunmaktadır. Eczacılık, Güven dolu. Ankara eczanesi, sertifikalı eczacı ekibi ve saygıdeğer müşterileri arasındaki içte...