Atlas Yurtdışı Eğitim Adana

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Atlas Yurtdışı Eğitim Adana

Yabancı Dil Kursları
  • 5
Müşteri Yorumları
S
Sertaç Büyüktaş
  • Selamlar...Öncelikle ve özellikle,Gizem Hanım size teşekkür ediyorum ilginiz, alakanız,detaylı düşünmeniz,olaylara ve durumlara gayet kibar yaklaşmanız ve ince noktalara vurgu yapmanız benim vize dosyamın Avustralya için onaylanmasını sagladı.Emeğinize ,elinize sağlık...iyiki çalışma fırsatımız oldu, sizi tanımak iş hayatım için gerçekten benim için bir şans doğurdu...Teşekkürler Gizem Hanım

  • 5
    • 29.09.2023
    a
    ayşe rumeysa metli
    • Kardeşim, Atlas eğitim Adana şubesi ve orada yetkili olan Gizem hanım'ın tüm özverili desteği sayesinde şu anda Avustralya Melbourne'de ☺️☺️ Yurtdışı için planlarınız varsa gönül rahatlığıyla ve samimiyetle Atlas edu'yu öneriyoruz. Gizem hanım bize işten öte aile sıcaklığıyla yaklaşıp çok destek oldu, doğru adımlar atarak vizeyi aldık. Çok teşekkür ederiz tüm desteğiniz için. :))????

  • 5
    • 11.09.2023
    E
    EGE ATEŞ
    • 15 yıllık kişisel tecrübesi ve 35 yıllık firma güvencesiyle hareket eden atlas yurt dışı eğitim adana şubesinde sorumlu Gizem Betül hanım ile orta soluklu Avustralya'da dil okulu eğitimi için çabalarımız %100 sonuç verdi. Ve 15 Ağustos da direkt onayımızı aldık. Bunların haricinde Atlas Adana şubesi müdürü Gizem hanımın etkili ve dikkatli bir şekilde yönlendirmesi herşeyi adım adım yaparak dosyanın en İnce ayrıntısına kadar düşünülmüş bir şekilde eksiksiz tamamlaması için elinden geleni yapıyor. Sizlere önerebileceğim bir kurumdan öte samimiyet ve sizi hedeflerinize ilerleyecek yolda bir destekçi olarak tanımlayabilirsiniz. Bence bir randevu alıp uğramanızı muhakkak öneriyorum . Her durumda ise sizlere yeni alternatifler sunarak doğru bir kariyer planlaması veya buna benzer yurt dışı planlaması gibi destek alacağınız Atlas edu gerçekten çok güzel. Umarım herkes hedeflerine atlas ve gizem hanım ile varabilir.

  • 5
    • 20.08.2023
    O
    Onur Karacık
    • Yurtdışında eğitim almayı çok fazla istiyordum ve bazı eğitim acentalarıyla görüştüm.Bu işlerde gerçekci olmak ve güven bence en önemli şey ve içlerinden en samimi ve dürüst olanı Gizem hanımdı.Sağolsun süreçle ilgili her bilgiyi eksiksiz anlattı ve çok güzel ilgilendi.Avustralya vizem parmak izini verdikten sonra 1 gün içinde onaylandı ve sağolsun Gizem hanım bana hemen güzel haberi vererek beni çok mutlu etti. Atlas Yurtdışı Eğitim acentasına ve özellikle Gizem hanıma çok teşekkür ederim.

  • 5
    • 13.07.2023
    C
    Cumali Ünal
    • Atlas araştırdığım kadarıyla yurtdışı eğitim danışmanlığı konusunda ülkemizde önde gelen ve en köklü firmalardan birisi. Adana'da şubesinin bulunmasını ve biz öğrencilere danışmanlık hizmeti sunmasını bir şans olarak görmekteyim. Özellikle de Gizem hanımın bu konuda oldukça başarılı işler yapmakta olduğunu düşünüyorum. Süreç içerisinde öğrencileri anlaması ve ona göre yol göstermesi, her türlü soruya sabırla cevap vermesi ve her konuda yardımcı olması özelliklerinden sadece birkaçı. Biz öğrencilerin özellikle yurtdışı eğitimi konusunda ihtiyacımız olan danışmanlık hizmetini son derece başarılı bir şekilde sağladıkları için Atlas Yurtdışı Eğitim'e ve Gizem hanıma teşekkürlerimi sunarım ve yurtdışında eğitim görmeyi düşünenlere tavsiye ediyorum.

  • 5
    • 19.06.2023

    Diğer Firmalar

    He Language Academy

    Yabancı Dil Kursları

    Adana,Çukurova

    flag

    Türkmenbaşı Bulvarı, Huzurevleri, 77113. Sk 26/1, 01360 Çukurova/Adana, Türkiye

    Adana,Çukurova

    flag

    79014 sokak Turgut Özal bulvarı No 29/B Shell Petrol yanı, Mahfesığmaz, 01140 Çukurova/Adana, Türkiye

    Best Dil Okullları Adana

    Yabancı Dil Kursları

    Adana,Seyhan

    flag

    Sümer Mahallesi 69126 Sokak Özanlar Apt. Asma Kat, Sümer, 01140 Seyhan/Adana, Türkiye

    Adana,Seyhan

    flag

    Reşatbey, Durak Altıkulaç Apt, Baraj Cad. No:4 A Blok. Asma katı, 01140 Seyhan/Adana, Türkiye

    Adana,Çukurova

    flag

    Turgut Özal Bulvarı 79015 Sok. No: 2/2 Çukurova, Mahfesığmaz, 01000 Çukurova/Adana, Türkiye

    Çınar mahallesi Atatürk caddesi kemal özülkü iş merkezi, Çınarlı, kat.9, 01100 Seyhan/Adana, Türkiye

    Seyhan Gözde Eğitim Kurumu

    Yabancı Dil Kursları

    Adana,Seyhan

    flag

    Ziyapaşa, 67087. Sk. Didem Apt D:5/A, 01140 Seyhan/Adana, Türkiye

    Adana,Seyhan

    flag

    Çınarlı Mahallesi/Turhan Cemal Beriker Bulvarı/Kayahan Apartmanı, Çınarlı, Kat 3 No:12, 01060 Seyhan/Adana, Türkiye