Atlas Hastanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Atlas Hastanesi

Özel Hastaneler
  • 2.4
Müşteri Yorumları
A
Abdüssamed UÇAR
  • Telefon ile randevu almak için aradım, randevu sistemlerinin olamadığını 4 e kadar hastaneye gelmemiz durumunda muayene olunabileceği bilgisi verilmesine rağmen hastaneye saat 3 gibi gittiğimizde doktorun yoğun olduğundan bahisle muayene olmayacağınız söylendi. Karşılama personeline telefonla aradığımızda farklı bilgi verildiğini söylediğimiz de telefona biz bakmıyoruz şeklinde lakayit bir yaklaşım sergilendi. birinden habersiz çalışanları ile devlet hastanelerinden cok daha vasat bir hizmeti paranıza karşılık alabileceğiniz bir hastane. Tavsiye edilmez.

  • 1
    • 19.12.2023
    C
    Canan
  • 1
    • 19.12.2023
    S
    Sinan Unal
    • Allah kimseyi düşürmesin diye başlıyor şikayetim. Fıtık ameliyatı tedavisi için gittik sinir hastası olarak çıktık. İlgi sıfır temizlik personel yetersizliğinden sıfır. Doktorun ilgisizliği, ameliyat saati veriyorlar 4-5 sonra doktor geliyor. Ameliyat sonrası doktor cıkmış gitmiş insan bir gelir bilgi verir ameliyat söyle geçti böyle geçti der. Devlet hastanesinde de ameliyat olduk ama burada ki sinir stresin onda biri yaşamadık. Hastane çıkışı yapmamışlar ilaçlarımızı alamadık. Ödeme yaptık, ödeme yapıldığına dair belge vermediler sonra veririz diyorlar. DANIŞMADAKİ BAYAN çok ukala adam akıllı bilgi vermiyor. Bir hastanenin her şeyimi kötü olur. Sinirli olduğum için bu kadar kötü yorum yaptığımı düşüne bilirsiniz. Ama inanın şikayet etiğim konuların yarısını yazmadım bir yıldız verdim mecburiyetten onu bile hak etmiyorlar Allah kimseyi düşürmesin.

  • 1
    • 18.12.2023
    T
    Tuğçe Bilgiç
    • Mecbur kalmayan gelmesin, Allah da kimseyi zorunda bırakmasın. Berbat bir hastane babam fıtık ameliyatı oldu danışmadan tutun çıkış işlemine kadar herşeyinde sorun yaşadık ameliyat saatinden çokça erken çağırılıp bekletildik hasta ameliyata girecek ama beklemekten heyecanlandı gerildi tansiyonu çıktı, odanız bu değil ameliyat sonrası müsait olacak dendi ona bile ses çıkarmasak burda da devam edebilirsiniz duruma göre dendi. Ödeme yapıyoruz ödemeye dair bir şey verilmiyor yarın gelirseniz öyle deniyor, ilaçlarını alacağız normalde devlet karşılacaktı ama hastane çıkış işlemini ertesi gün yaptığı için biz ödedik. Devlet hastanesini arattınız daha ne diyebilirim. O danışma da duran kibarlıktan yoksun dik dik dövecek gibi konuşan saygısız kızdan bahsetmek bile istemiyorum sırf onunla muhatap olmamak için bile tercih etmeyebilirsiniz. Hastaneye girerken işlem için kabaca bekletip ödeme yapmaya gelince telefonla konuşurken bile hiç bekletmeden para alan hizmet sektörünün gerektirdiği hiçbir şeyle tatmin etmeyen sinirlerinizi altüst edecek bir yer.

  • 1
    • 18.12.2023
    O
    Orhan Demir
    • Kadın doğuma gittik beste hocamıza çok ve çok Tşkr ederiz çok güler yüzlü ilgi göstersen bi hoca özelikle tşkrlerimizi sunarız herkese tavsiye edebilir beste hocamızı l

  • 5
    • 12.12.2023

    Diğer Firmalar

    İstanbul,Kadıköy

    flag

    Merdivenköy, G-118 Sk., 34732 Kadıköy/İstanbul, Türkiye

    Özel Afiyet Hastanesi

    Özel Hastaneler

    İstanbul,Ümraniye

    flag

    Namık Kemal, Sütçü İmam Cd. No:8, 34762 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

    İstanbul,Ataşehir

    flag

    Küçükbakkalköy, Kayışdağı Cd. no:47, 34750 Ataşehir/İstanbul, Türkiye

    İstanbul,Üsküdar

    flag

    Mimar Sinan, Otopark Arkası Sk., 34664 Üsküdar/İstanbul, Türkiye

    İstanbul,Kadıköy

    flag

    Merdivenköy Sokak, Merdivenköy, Şahika Sk. No:32, 34732 Kadıköy/İstanbul, Türkiye

    İstanbul,Üsküdar

    flag

    Güzeltepe, Zübeyde Hanım Cd. No:15, 34680 Üsküdar/İstanbul, Türkiye

    İstanbul,Büyükçekmece

    flag

    Mezarlık, karşısı, Hürriyet, İstiklal Cd. No:32/A, 34537 Büyükçekmece/İstanbul, Türkiye

    İstanbul,Büyükçekmece

    flag

    Ulus, Özel Gözlem Bakım Merkezi, Çatalca Yolu Cd. No:532, 34537, 34537 Büyükçekmece/İstanbul, Türkiye