Ata Gençlik Spor Kulübü

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Ata Gençlik Spor Kulübü

Spor Salonları
  • 3.7

Ata Gençlik Spor Kulübü 2008 yılında Erzurum' da kurulmuştur. Ata her yaştan insanın bedensel ve ruhsal gelişimine yardımcı olmak ve sağlıklı yaşam sürdürmeyi amaçlamaktadır. Şirket, müşterilerinin spor eğitimi ile fiziksel ve duygusal anlamda gelişmesini desteklemek için profesyonel hizmetler sunmaktadır. Gönüllü staf üyelerimizin maddi ve manevi desteğiyle, tesislerimizin nitel ve nicel açıdan modern donanım ve teşvikleri kullanarak çeşitli doğal yollarla besin, egzersiz, sağlıkenstesinden oluşan Teknolojik destek programlarımız aracılığıyla tüm yaş gruplarının spora katılarak dengeli bir yaşam tarzına ulaşmalarını amaçlamaktayız. Egzersiz yararlarından tam olarak faydalanabilmek için, özel-özel dopdolu ve bireysel antrenmanlar, erken çocukluk, okul çocukları için temel performans kaynağı programları verilmektedir.

Ata Gençlik Spor Kulübü; sosyal etkinlikler, okul etkinlikleri, bisiklet turu, ciddi maraton, tenis torbaları, sörf ve surf etkinlikleri, balık avcılığı ve doğa yürüyüşleri gibi pek çok alanda hizmet vermektedir. İster biseleri ile isterseniz tekerleklerinize atlayın, geniş sporumuzun yarı alanındaki parkurlarda zaman geçirin. Ata' nın kullanıcı dostu arayüz aracılığıyla sağladığı eşsiz antrenman programları, kullanıcıya egzersiz ve beslenme becerilerini kazanması için yardımcı olmaktadır. Buna ek olarak, akademik mesleki danışmanlık, veri analizi, güncel teknikler ve motivasyon odaklı programlar ile yoğrulan uzman kişisel antrenörler de sunulmaktadır. Bunun yanı sıra, Ata Gençlik Spor Kulübü spor eylemi, klinik rehabilitasyon, kariyer çalışmaları, SOHO ve çalışma hayatı, işbilimleri, ekoloji, doğal yaşam kültürü ve vahşi antiviral program teknikerleri gibi eğitim hizmetleri de sunmaktadır. Bütün bunlara ek olarak, misafirlerimizin konfor ve rahatlık merkezlerimizden maksimum fayda sağlaması için özel maddi ve manevi destek verilmektedir.

Müşteri Yorumları
E
Emre Fayetorbay
  • 5
    • 08.01.2022
    I
    İsmail Akkurt
  • 1
    • 19.05.2021
    G
    Göktan Dakak
  • 5
    • 22.01.2019

    Diğer Firmalar

    Değişim Spor Merkezi

    Spor Salonları

    Erzurum,Yakutiye

    flag

    Değişim Spor Merkezi, keşfetmek ve değişmek isteyenlere temel bir fırsat sunan, Erzurum merkezli 2018 yılından beri kurulmuş bir fitness kulübüdür. Etkileyici atmosferi dönüşümler, oportunities ve eksternal değerlerden oluşan, yüksek standartlarından ödün vermeyen bir o...