Asmer Madencilik

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Asmer Madencilik

Maden Şirketleri
  • 0

Asmer Madencilik, 2005 yılında Kocaeli, İzmit'de kurulmuş olan, madencilik alanında faaliyet göstermekte olan Türk şirketidir. Firmamız 20 yılı aşkın tecrübesiyle hizmetlerimizi şeffaf ve kaliteli bir şekilde müşterilerimize sunmaktayız.

Öncelikle kaliteden ödün verilmeksizin, verdiğimiz tüm hizmetlerde sunduğumuz yaklaşımla birlikte fiyat-performans oranını yakalamaya çalışıyoruz. Teknik ekibimiz tarafından hazırlanan proje profillerinin gerçekleştirilmesi ve güvenilir sonuçlar sağlamak için teknolojik alt yapımızın güçlendirilmesine özen gösteriyoruz.

Müşteri memnuniyeti hedefimiz doğrultusunda her anlamda taze fikirler ile ileriye taşıma potansiyelinden hareket ediyor ve yeni ticari modeller ile rekabette avantaj kazanmayı amaçlıyoruz. Ayrıca, firmamız enerji kayıp ve seviyesini azaltarak daha etkin çalışma ortamı sunmak için çaba sarf etmektedir.

Yıllara dayanan tecrübelerimiz ve mevcut teknoloji altyapımız ile birlikte sürekli adapte olup gelişen pazar koşullarına ayak uydurmak en önemli görevlerimizden biridir. Güvenilirlik, nitelik ve zamanında teslim anlayışı, Asmer Madencilik'te her zaman öncelikli olarak kabul edilmiştir.

Diğer Firmalar