Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Asel Bebe

Bebek Çocuk
  • 5
Asel Bebe :

2020 yılında Kütahya yıldırım'da kurulan Asel Bebe, çocuklar için toplama stoktan alımlar ve üretimden tavsiye satışı özellikle konfeksiyon ürünleri alanında ihtiyacı olan müşterilerimizin her zaman güvende olacağı en profesyonel seçenekleriyle beraber sizin için hizmet vermeyi taahhüt ediyor.

Kaliteli Ürün & amp; Hizmet

Bizim en önemli ilkelerimizden biri olan kalite anlayışımız, sürekli gelişen teknolojilerin harmanlanmasıyla birlikte yükselen standartlara ulaşmaktadır. Her zaman olduğu gibi bugün de, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için titizlikle seçilmiş malzemeleri kullanarak, müşterilerimize en iyi ürünleri sunmayı hedefliyoruz.

Asel Bebe Hizmet ve Ödüllendirme

Müşterilerimize en iyi ürünleri sağlarken, oldukça geniş bir hizmet seçeneği de sunmaktan gurur duyuyoruz. İstenen ürünler hızlı üretilerek dünyanın her yerine hızlıca gönderilmekte ve müşterilerine kolay bir alışveriş deneyimi yaşatılmaktadır. Ayrıca ürünlerimizin kalitesini ödüllendirmek için de çeşitli onurlandırmalar aldık.

Gelecek Planlarımız

Asel Bebe olarak, müşteri odaklı yaklaşımımızla oldukça geniş bir ürün yelpazesinde hizmet vermekten gurur duymaktayız. Mevcut sektördeki talepleri karşılamak amacıyla, özellikle ar-ge alanına çok yönlü yatırımlar yapmak ve merkezi bir yerden çoklu toplama görevlerini çözmek için canla başla çalışıyoruz. Yeni ürünlerimizi ve standartlarımızı da her geçen gün geliştirerek herkesin bebek ve çocuk gereksinimlerine cevap vermeyi hedefliyoruz.

Müşteri Yorumları
t
tr games oyun kanalı
  • 5
    • 05.11.2022
    S
    Sadrettin Donmez
    • Çok güzel di

  • 5
    • 04.10.2022

    Diğer Firmalar

    Evim Bebe

    Bebek Çocuk

    Kütahya,Kütahya Merkez

    flag

    Evim Bebe ile Bebek ve Çocuk Modasında Kaliteli Hizmet! Evim Bebe, 2017 yılında kurulmuş Kütahya merkezli bir bebek ve çocuk giyim markadır. Markamızın hedefi doğduğunda itibaren çocuklarımızın yakışıklı ve sevimli hallerine emeği geçen rahat, konforlu ve şık ürünler su...