Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Artı Kimya

Kimya Şirketleri
  • 0
>

Artı Kimya olarak 2014 yılında kurulmuş olup, Kayseri şehrinin Melikgazi bölgesinde faaliyet göstermekteyiz. Sektörümüzün önde gelen üreticileri arasındayız ve ürünlerimiz hakkında talepleri en rahat şekilde karşılamaya meyilli olduğumuzu söylemek isteriz.

Ürün Kalitemiz ile talepleri gerçekleştirirken sunduğumuz hizmetlerde daima müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ihtiyaçların karşılandığı hizmet filomuzu oluşturuyoruz.

Güvenilirliğimizin iletişim konusunda da elde ettiklerimizi müşterilerimize sadece Premium ürünler üzerinden sunuyoruz. Ürünlerimiz ile zaman kazandırmak ve talepleri karşılamak, firmamızın güvencesini taşıyan bir zincirden olmaktadır.

Artı Kimya olarak tüm markaların farklı ihtiyaçlarına cevap verebilmek için profesyonel ekibimiz 24 saate 7 güne kadar sorunları çözebilmek adına bizleri desteklemektedir. En dokunaklı fiyatlarla personellerimizin yardımları sayesinde siz değerli müşterilerimizin beklentilerine cevabı bulan ürünler sunarak sektördeki hizmet anlayışımızda likiditeyi maksimuma çıkarmaktayız.

Diğer Firmalar