Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Armfit Gym

Spor Salonları
  • 0

Armfit Gym hakkında; 2003 yılında Şanlıurfa’da kurulan Armfit Gym, vücut geliştirme sektöründe faaliyet göstermektedir.

Tesislerimizde donanımlı spor salonlarımız, uzman eğitmenlerimiz ve teknolojik altyapımız ile siz değerli spor meraklılarına hizmet vermekteyiz.

Armfit Hayallerinize Ulaşmanız İçin Ellerinden Geleni Yapan Bir Fitness Tesisidir. Vücut Geliştirme, Yağ Yakma, Kanatlı Sporları, Pilates, Yogaya Başlama, Koordinasyon ve Performans ile ilgili Interval Antrenmanlara dair her türlü programın sunulduğu eğlenceli ve etkin bir Oyun antrenmanı ile mükemmel sonuçlar sağlamak için eğitimler vermekteyiz.

Bizi tercih edenler, ortamdaki uzman eğitmenlerimizden ve çokkameralı kişisel spordan rahatlıkla faydalanabildikleri için memnun kalmaktadırlar.

Tesislerimizi ziyaret ederek Antrenman Dalında Sağlıklı Bir Yaşam Sürmenin Avantajlarını Deneyimleyebilirsiniz. Böylece hem yaşam kaliteniz artacak hem de daha sağlıklı bir yaşam sürmüş olacaksınız.

Dünyanın farklı ülkelerinden gelen Vücut Geliştirmecilere Birleşik Programlar, Şanlıurfa'nın En Modern Vücut Geliştirme Salonu Armfit Gym'e Danışmanlık ve Stren Jön Yarışmaları dahil olmak üzere Tamamlama Programlarını ve daha fazlasını sunmaktayız.

Diğer Firmalar

Olympia Spor Merkez

Spor Salonları

Şanlıurfa,Şanlıurfa Merkez

flag

Firma Adı: Olympia Spor Merkez, Sektör: Spor salonu , Kuruluş Yılı:1999, Konum: Şanlıurfa Şanlıurfa’da 1999 yılında kurulmuş olan Olympia Spor Merkez, spora vermiş olduğu değer ve önemi unutmadan 21.yüzyılda sporun tüm alanlarındaki gelişimleri yakından takip ederek har...