Aplus Fitness Center

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Aplus Fitness Center

Spor Salonları
  • 4.2

Aplus Spor Merkezi 1994 yılında kurulmuştur. Aplus Fitness Center Trabzon'daki spor merkezlerinden biridir ve ilk kez 1994 yılı Lynda Best tarafından kurulmuştur.

Aplus Spor Merkezi sağlıklı yaşamaya adanmıştır.Spor salonu, vücut geliştirme ve hafif ayak aktivitelere odaklanmış bir alandır. Aktif koşu bandı, dinlenme salonu, Bisiklet üniteleri ve cardiovascular aletleri gibi tüm antrenman ihtiyaçlarınız için modern döşenmiş donanımlıdır.

Güvenilir, özel hizmetlerimiz var. Üyelerimize mağaza ve on-line üyelik sistemimiz ile 7/24 hizmet sunuyoruz. Sertifikalı antrenör ekibimiz, seans başına yetkili danışmalarımız ve konforlu ortamımız müşterilerimizin potansiyelini serbest bırakmasını amaçlamaktadır.

Yanı sıra gerçekçi hedef belirleme, planlama ve performans takibi programlarıyla, Aplus’ da yer alarak, kişisel kariyerlerinin için hedeflerini gerçekleştirmelerine olanak tanıyoruz. Eğlenceli ve hediyeli etkinlikler organize ediyor, yıl boyunca çeşitli kampanyaları sunuyoruz.

Herkesin memnuniyetini sağlamaya ve hayatta sağlıklı yaşamayı teşvik etmeye adaletli fiyat politikamız ile kararlıyız. Aplus Spor Salonumuzda, lüks ve konforu aynı anda sunarken, harika akışkanlıkla bütçenizi de koruyacaksınız.

Müşteri Yorumları
E
Ebru Sağır
  • 3 aylık üyelik yaptırdım. 1 ay hediye ettiler ama tam bir ay sonra sadece 3 ay olduğunu iddia ettiler. Sonra bir ay boyunca aynı kıyafetleri giymeme ve haftada 3-4 kere gitmeme rağmen , Ömer bey! kendisi dahil,5 tane antrenörün, kıyafetimi görmediklerini iddia etti. Sadece ağırlık kaldırırken göbeğim biraz göründüğü için üyeliğimi fesh etmekle korkutmaya çalıştı. Başımın gözümün sadakası olsun.

  • 1
    • 28.01.2023
    h
    handan çelik
    • Merhaba hayla kadınlar için özel saat seanları vsr mıdır birde instgram adresiniz mevcut mu?

  • 5
    • 17.01.2023
    A
    Ayşe Yıldırım
  • 5
    • 29.12.2022
    O
    Ozan Özçelik
  • 5
    • 26.12.2022
    F
    Feyzanur Öztürk
  • 5
    • 15.12.2022

    Diğer Firmalar

    Trabzon,Trabzon Merkez

    flag

    Karaveli Yoga&Pilates Home 1997 yılında Trabzon merkezli olarak kurulmuştur. Sektör olarak ise Spor salonu alanında hizmet vermektedir. Günümüzde Trabzon’da önde gelen firmalar arasında sayılmaktadır. Uzun yılların tecrübesi ve müşteri odaklı anlayışı ile de ulaşılan ba...

    Trabzon,Trabzon Merkez

    flag

    Nişantaşı Atıcılık ve Gençlik Spor Kulübü, 2016 yılında Trabzon’da kurulmuş olan bir fitness merkezidir. Çalışan ekibimiz geniş bir konu yelpazesiyle spor merkezi tutkunlarına en iyi hizmeti sunmak için haftanın her günü uzman eğitmenler tarafından organize edilmiş etki...

    Olympia Sports Center

    Spor Salonları

    Trabzon,Trabzon Merkez

    flag

    Olympia Sports Center, 2001 yılında kurulmuş, Trabzon'da merkezli bir Fitness Centre şirketidir. Bizim hedefimiz, müşterilerimize rahat ve güvenli bir ortamda hayallerini gerçekleştirmekte sınırsız desteği sunuyoruz. Her yeni gün her zaman daha iyiye gitmek için uğraşıy...

    Trabzon,Trabzon Merkez

    flag

    Panagia Premier Trabzon olarak 2003 yılında kurduğumuz güvenilir firmamız, enerji dolu spor anlayışıyla Trabzon'da Fitness kulübü sektörüne hizmet vermektedir. Profesyonel Eğitmenler ile her bütçeye uygun bir şekilde uygun fiyata, inovatif, profesyonel çözümler sunuyor;...