Antrasit Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Antrasit Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Maden Şirketleri
  • 0

Antrasit Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 2004 yılında kurulan, Antalya Muratpaşa’daki merkezi olan madencilik sektöründe faaliyet gösteren bir lider marka haline gelmiştir. Biz, tescilli teknolojileri, mükemmel hizmet deneyimini, müşteri memnuniyetini, esnek üretim sürecini ve kaliteli ürünler yaratma prensibini hayata geçirerek liderliğe adım attık.

Firmamız, ekonomik etkinlik yaklaşımı ile ulusal ve uluslararası pazarlarda rekabeti arttırmak için son derece başarılıdır. Ekip çalışmasına ve iş geliştirmeye olan inancımızla her zaman en yenilikçi hayallerle ortaya çıkmaktayız.

Organizasyonumuza sadakat, profesyonellik ve kaliteyi sürekli şekilde vurguladık ve bu prensipler çerçevesinde sürdürülen zorlu projelerimizden elde edilen başarılar, uzman ekiplerimiz ile işbirliği çerçevesinde gerçekleşen çalışmalara dayanan, ulusal ve uluslararası pazarlardaki rekabet edebilirlik anlayışımızı da desteklemektedir.

Tecrübeli personelimiz ile müşterinin beklentilerini kişiselleştirmek ve güvenilir bir kanala açmak için endüstrideki sosyal sorumluluk tanımını değiştirebiliyoruz. Ürün tedarik süreçlerini optimize etmeyi ve gelişmiş teknolojileri etkin olarak kullanmayı hedefleriz. Ekonomik verimlilik, yenilikçi teknoloji ve müşteri memnuniyeti için iş ortaklarımız ile heyecan verici girişimlerde bulunup isteklerimize itina ile cevap vermekten asla ödün vermeyiz.

Diğer Firmalar

Antalya,Muratpaşa

flag

Tl Madencilik San. ve Tic. Ltd. Şti., 1996 yılında Antalya ilinde Muratpaşa ilçesinde kurulmuş madencilik sektörünün öncüsüdür. Firmamız, yaklaşık 25 yıl askeri, sivil ve ticari alanda hizmet vermiştir. Sektörel faaliyetlerimizin başında minyatür taş ocakları yatırımı, ...

Antalya,Muratpaşa

flag

Kant Madencilik Anonim Şirketi, 2001 yılında Antalya, Muratpaşa ilçesinde kurulmuştur. Sektörel olarak Madencilik alanında profesyonel bir hizmet anlayışıyla faaliyet göstermektedir. Türkiye'nin önde gelen madencilik şirketleri arasında yer almaktan onur duymaktadır. Te...