Anadolu Kumaş

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Anadolu Kumaş

Kumaş Üreticileri
  • 0

Anadolu Kumaş, 2002 yılında kurulmuş üretici firması olarak, %100 yerli sermaye ile tamamı yerli kaynaklarla kumaş üretiminde hizmet vermektedir. Gaziantep Şahinbey'de merkez ve showroom bulunan firmamız; profesyonel ekibi, son teknoloji donanımlı tesisleri ve iç süreçleri ile müşterilerine en yüksek kaliteyi sunmaktadır.

Kumas Seçenekleri ile her mevsimin giyim seçeneklerini tasarlamak, Sektöründe öncü olmak isteyen firmamız; ev tekstil endüstrisinin tüm Alanlarına hitap edebilme potansiyeline sahiptir. Güvenilirdir ve müşterileri tarafından seviliyoruz; çünkü itina ile üretilen ürünlerle tüketici memnuniyetini de ön planda tutuyoruz.

Mevcut Özellikleri: Premium Kalite garantisi, Uygun fiyatlı kumaslar, Uzman Personel, Yaratıcı Tasarımları gerçeğe dönüştürme potansiyeli. Anadolu kumaş; müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarına karşılık, 16 yıllık birikimi ile, üstün kalite, uygun fiyat ve mükemmel servis imkanı sunmaktadır.

Gelecek Hedeflerimiz; Sürekli yenilenen ürün portföyümüz ve personelimizi doğru sunum ile Pazarlama Stratejileri oluşturmamız sayesinde rakiplerimize üstünlük kazandırmak adına güncel global trend lipu bulmak için çalışmalara devam etmektedir. Toplam katma değerin arttırılması için hedeflerimiz sürekli güncellenmektedir.

Diğer Firmalar