Amasya Özlü Veteriner Kliniği

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Amasya Özlü Veteriner Kliniği

Eczaneler
  • 4

Amasya Özlü Veteriner Kliniği, 2017 yılından beri Amasya’da hizmet vermektedir. Firmamız eczane sektöründe sağladığı kaliteli hizmetlerle öne çıkmaktadır. Firmamız jenerik ilaçlar arasında tescil altına alınmış olan ürünler ile hem hayvan dostlarımıza ciddi anlamda en uygun fiyatlara ilaç sağlamakta, hem de profesyonellerimizce sağlanacak olan özel danışmanlık imkânlarıyla tüm sorularınızı cevaplama ve sizin için gelişmiş bir Veteriner kliniğinde tecrübe edinme fırsatını sunmaktadır.

Amasya Özlü Veteriner Kliniği, her müşterisine elinden geldiğince yardımcı olmayı ilke edinmiştir. Profesyonellerimiz her an her mevzuda sizin için durmaktadır. Profesyonellerimiz, hayvan dostlarımıza ziyaretlerde özel ilgi göstererek güvenli, temiz ve hijyenik olarak sağlıklı bir hayvan bakımı sunmaktadır. Hem pratisyen hekimlerimiz hem de araştırma asistanlarımız tarafından genel olarak sağlanan kaliteli hizmetler, hayvan dostlarımızın ciddi anlamda memnuniyetini kazanmıştır.

Amasya Özlü Veteriner Kliniği, size hizmette sınır tanımaz. Mesleki sorunlarınıza hazır ve süratle cevap veren profesyonellerimiz, toptan ilaç satış ortamında canlı ve canlı-hap arasındaki ilişkiyi tamamen belirleyebilmektedir. Bizim ekibimizde bulunan diğer üyelerimiz arasında, hayvan ilişkilerine ilişkin bilgilere erişimlerini sağlayan, hayvan sahibi kişilerin hayvan dostlarının ömürlerini uzatan ve sağlıklı yaşamlarını destekleyen asistan-veterinerler ve veteriner hekimler mevcuttur.

Amasya Özlü Veteriner Kliniği siz hayvan dostlarına gösterdiğimiz şefkat ve ilgiden dolayı her geçen gün kendini daha da geliştirmektedir. Size, hayvanlarınızın en iyi hizmetleri ve varlıklarından numune sahibi oldukları hassasiyete dayanan en kaliteli ürünleri sağlamak sadece bir görev değildir. Bizim işimizin amacı şefkat, heves, merhamet, onur ve ahlaka dayandığında, siz hayvan dostlarının hissetmesi gereken güveni sonlandırmakla sorumludur.

Müşteri Yorumları
o
oğuzhan saldere
  • Buraya hayvanını götürecek insanlar iyice okusunlar şu yorumumu . Veteriner hekim dediğiniz hayvan doktoru demek hayvanızın canını emanet ettiğiniz insan. Bu şahıs hekim felan değil , hayvan kasabı olmuş işin tüccarı olmuş esnaf olmuş.İnsanlar hayvanının şikayeti için buna soru soruyor burda bile insanların hayvanını öldürdüğü yetmediği gibi gitmiş birde insanlara laf konuşuyor . Basit bir iç dış uygulaması için hangi markayı kullanıyorsunuz sorusuna petshopların kullandığı bir ürün diyebilecek kadar aciz birisi. Markası ne diye sorduğumda markası yok diyip konuşabilecek kadar aciz birisi. Bu adama siz hala hayvanınızı emanet edip götürüyorsanız kendinizden de şüphe edin. Yazıklar olsun böyle hekimim diye gezen şaklaban aciz birisine.. ben burdan kibarca yazıyorum umarım bir günde yüz yüze denk geliriz de o yaptığı pişkin şakalarıda yüzüme yapar....

  • 1
    • 29.12.2022
    B
    Burak DEMİR
    • Muhabbet kuşumuzun şikayetlerinden bahsettik kuşu getirmeyi teklif ettik muane için kesin bir dille kuşunuz üşütmüş diyip bi ilaç verdiler ilacın hiçbir etkisi olmadı 5 6 gün içinde kuşumuz öldü kuş üşütmemiş meğersem iç mantarı varmış bizde bu arkadaşı anlıyor sandık güvendik canım gibi sevdiğimiz kuşumuzdan olduk diğer hayvanlar hakkında bilgisini bilmiyorum ama sakın muhabbet kuşları konusunda bu arkadaşa tanışmayın yazık olur.

  • 1
    • 22.05.2022
    N
    Nazim Aksoy
    • Veteriner teknisyeni Tunahan BAYOĞLU'nun ilgi alaka tecrübesi ve insanlığı süper. Teşekkür ediyorum.

  • 5
    • 13.03.2022
    B
    Begümnur Yücel
    • Sadece tedavi değil, petshop olarak da zengin ürün çeşidine sahip bir yer Genç arkadaş benle çok ilgilendi çok sempatik biri herkes güvenerek gelebilir.????

  • 5
    • 25.02.2022
    S
    Selin
    • 4 sene önce kedimi götürmüştüm,köpek tarafından ısırılmıştı.Yaşım küçük olduğu için ozaman idrak edememiştim kötülüğünüzü hatırlatayım. Veteriner hiçbir işlem yapmadan ''muayene'' adı altında 40 lira ücret alıp daha fazla param olmadığı için beni yollamıştı.Hala insanların kötülüğü ile ilgili aklıma gelen ilk örneklerdendir.KEDİM ÖLDÜ.Önce vicdan.Hayrını görmüşsünüzdür umarım küçük bir kız çocuğunun yaralı kedisinin muayene ücretinin...

  • 1
    • 13.01.2022

    Diğer Firmalar

    Amasya,Amasya Merkez

    flag

    Eczanesi olarak, 2020 yılından beri ürettiğimiz ilaç ve ecza ürünleri ile Amasya' nın en iyi hizmetini sağlamaya kararlıyız. Tüm müşterilerimize saygısız en iyi hizmeti sunmak için ekibimizin sürekli yenilenmesine ve yenilikçi fikirlere vurgu yapılarak hizmet kalitesini...

    Amasya,Amasya Merkez

    flag

    Yeşilova Eczanesi: 1996 yılında Amasya’da kurulan Yeşilova Eczanesi; sağlık sektöründe bitmek bilmeyen bir aşk ile hizmet veriyor. Eczanemiz, evde hastalarınıza zahmetsizce ulaşabildiğiniz, konforlu ve pratik alışveriş olanakları sunarak vazgeçilmez bir hizmet anlayışı ...