Altıyol Bahariye Sürücü Kursu(www.ehliyet.com.tr)

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Altıyol Bahariye Sürücü Kursu(www.ehliyet.com.tr)

Sürücü Kursları
  • 5

Altıyol Bahariye Sürücü Kursu, İstanbul’un Kadıköy ilçesinde hizmet veren bir sürücü kursudur. 1998 yılından bu yana firmamız, ehliyet alma sürecinde bulunan her birey için en üst düzeyde destek sağlamaya devam etmektedir. Her yaştan öğrenciye özel olarak hazırlanmış eğitim programlarımız ile trafikte güvenli olmanın önemine dikkati çekiyoruz. Ayrıca uzmanlaşmış kadromuzla öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirerek, teorik bilgileri ön planda tutmuşken, pratik alanların da anlaşılması konusunda özenli bir şekilde çalışıyoruz.

30 yılı aşkın sürmesine rağmen onu yakından takip eden bizler sosyal durumdaki değişiklikleri, sürücü eğitim derslerini küresel standartlara uygun bir biçimde yorumlayarak şekillendirerek konulu mekanizmaya ayak uydurmuşuzdur. Yeni motorlu aracın sofistike bilgi ve teknolojik detaylarını öğrencilerimize sunmak adına verimli çalışmalarımıza, araç rulosu ve park veya dönüş manevrası simulatörlerinin lisanslı kullanıcılara kadar Sürücü Eğitim sektörünün zirve yaptığı standartları yakalamaya alışmışızdır.

Aynı zamanda kadim geleneğimiz olan ve deneyimli eğitmenlerimiz tarafından uygulanan kişisel destek programlarımız sürücülerimizin tahminlerini güçlendirmektedir. Altıyol Bahariye Sürücü Kursu olarak, başta Kural, Tasarruf ve Konfor önceliğimizle çalışmalarımıza devam ediyor olmamızdan ötürü, öğrencilerimizin hassasiyetine ve mevzuat çerçevesindeki omurgaların desteğiyle eğitime hakim olmalarını da amaçlıyoruz.

Altıyol Bahariye Sürücü Kursu olarak, özellikle şehir içi trafik kurallarının yoğun olduğu, ulaşımın kolay olmadığı ve ticari otomobil, jeep ve midibus veya minibüs kullanımının zor olduğu sürücü simülatörlerinde (otoropilott) geriye dönme anksiyetesini azaltmak ve sürücülerimizin daha iyi iletişim kurmaları için konuşma becerilerini geliştirmelerine yardımcı oluyoruz.

Altıyol Bahariye Sürücü Kursu; Türkiye'de ehliyet alma süreci için en iyi desteği vermeyi hedefleyerek tüm öğrencilerimize en üst düzeyde hizmet sun

Müşteri Yorumları
P
PARVIZ HUSEYNOV
  • Gerçekten Bütün hocalara İlgisinden dolayı teşekkür ederim herşeyi tek seferde söyledikleri gibi yaptım ve ehliyeti aldım kesinlikle tavsiye ederim çok ilgili ve işini layıkınca yerine getiren bir Kurum ????

  • 5
    • 03.08.2023
    S
    Sümeyye Hakbilir
    • Ders ve sınav sürecim uzun zamana yayılmasına rağmen her türlü ilgi ve yardımı gösterdiler, bu süreci en kolay şekilde tamamlamamda yardımcı olan Enes hocaya ve tüm eğitmenlere teşekkür ederim.

  • 5
    • 31.07.2023
    Y
    Yusuf Ateş
  • 5
    • 29.07.2023
    M
    MR BAYSAN
    • İlginiz için Teşekkürler

  • 5
    • 29.07.2023
    m
    melis
    • Hocaların hepsi dünya tatlısı. Hiçbir problem yaşamadan sınavdan da geçtim. Kesinlikle tavsiye ederim ❤️

  • 5
    • 20.07.2023

    Diğer Firmalar

    İstanbul,Kadıköy

    flag

    Özel Kadıköy Ekip Sürücü Kursu, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde sürücü kursu hizmeti vermektedir. 20 yıllık deneyimimiz ile sürücü eğitimlerini özgüven kazanımları ve keyifli bir ortamda gerçekleştirmekteyiz. Sürücü yeteneklerinizi geliştirip sunacağımız programlarla saat...

    Taksim Sürücü Kursu

    Sürücü Kursları

    İstanbul,Beyoğlu

    flag

    Taksim Sürücü Kursu olarak, İstanbul'un Beyoğlu semtinde 1997 yılından beri sürücü eğitimi konusunda öncü bir şirket olarak hizmet vermekteyiz. Taksim Sürücü Kursu her zaman, tecrübeli ve profesyonel uzman kadrosuna sahip olmuştur. Sektöründe güvenilir ve lider olan Tak...

    İstanbul,Kadıköy

    flag

    Atalay Sürücü Kursu, İstanbul Kadıköy'de kişisel ve kurumsal müşterilerin sürücü kursu eğitimi almalarını sağlayan profesyonel bir şirket olarak faaliyet göstermektedir. 1967 yılından beri bu alanda hizmet veren şirketimiz, gelişen teknolojiye ayak uydurarak tüm işlemle...