Altınok Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Altınok Eczanesi

Eczaneler
  • 4

Altınok Eczanesi, 2016 yılından bu yana Zonguldak bölgesinde faaliyet gösteren bir sağlık eczanesidir. Müşterilerimizi kaliteli ve en üst düzeyde hizmetle memnun etmek için titizlikle seçmiş olduğumuz, güvenilir ve doktorlar tarafından onaylanmış ilaç ve sağlık ürünleriyle sizlerin hizmetindeyiz. Altınok Eczanesi olarak en iyi müdahaleyi vermek adına her zaman müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz.

Vision, Altınok Eczanesi olarak siz değerli müşterilerimize en kaliteli ve güvenilir ürünleri sunarken, bireysel ve toplumsal sağlık bilincini arttırmak amacıyla çalışmalar gerçekleştirmek ve sunduğumuz sağlık ürünlerinin taşıdığı anlamlar ile sağlıklı bir yaşamı desteklemek aynı zamanda ilaç konusunda daha bilinçli oluşturmak hedeflerimiz arasında yer alıyor.

Misyon, Altınok Eczanesi olarak öncelikle müşterilerimize ürettiğimiz ve dağıttığımız sağlık ürünlerinin ve hizmetlerinin; güvenli ve etkin olduğu, ekonomik olarak uygun fiyatlara sunulduğu, güncel ve yeterli stoklarla hizmet vereceği bir ortam yaratmak için proje tabanlı çalışmalar gerçekleştirmeyi amaçlamaktadır.

Müşteri Yorumları
A
Av.Özgür ERGÜNAÇ
  • Çok eski bir eczane, ilaç dışı ürün çeşitliliği çok sınırlı

  • 3
    • 22.08.2018
    S
    Şahin Madak
  • 5
    • 13.12.2017

    Diğer Firmalar

    Zonguldak,Zonguldak Merkez

    flag

    Eczane İstasyon:1998 yılında Zonguldak şehrinde kurulan Eczane İstasyon, eczacılık alanında profesyonel hizmetler sunmaya devam etmektedir. Eczane İstasyon, daima kaliteli ürün ve hizmet anlayışıyla titizlikle çalışarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğini koruma...

    Zonguldak,Zonguldak Merkez

    flag

    Bilge Eczanesi 2007 yılında kurulmuş, Zonguldak’ta faal olarak çalışan, sağlık sektöründe hizmet veren bir firmadır. En önemli misyonumuz müşterilerimizin isteklerini karşılayabilecek, güvenilir, nitelikli ve odak noktasına en yakından uygun, estetik ve kaliteli hizmet ...