Alfamine Madencilik

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Alfamine Madencilik

Maden Şirketleri
  • 0

Alfamine Madencilik 1993’den beri Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hizmet vermektedir. Kurulduğu yıldan itibaren gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, çağın gerektirdiği tüm yenilikleri süreçte kullanmaya devam ediyor.

Bölgesel alanda madencilik sektöründe faaliyet gösteren Alfamine Madencilik imalat, kesim, mozaik ve dekoratif taş işlemi sektörlerinde ilk olan şirketidir. Uzmanlaşılan her türlü proje konusunda profesyonel destek sağlamayı hedefliyoruz. Makinelerimizin esneklik özellikleri sayesinde neredeyse her tür beton üretim ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyor.

Kaliteli hizmet anlayışı ile her zaman müşterilerinin memnuniyetini riske etmeden çalışarak ifade ediyoruz. Özellikle gelişmiş teknoloji sayesinde kaliteli ürünler üretip, standartların üzerinde fiyatlar ile kaliteyi en iyi şekilde müşterisine sunmaktadır.

Alfamine Madencilik olarak her zaman müşterilerine hizmeti sunmaktan gurur duyuyoruz ve sektörde global bir liderlik pozisyonundayız. İstanbul, Ankara, Bursa, Izmir ve İzmit'deki ofis ve depolarımız ile ülke çapında hizmet vermeye devam ediyoruz.

Diğer Firmalar

Hüner Madencilik

Maden Şirketleri

Kayseri,Kocasinan

flag

Hüner Madencilik, 2011 yılından itibaren Kayseri'nin Kocasinan Çayırhisar ilçesindeki ilk derin maden ocağını açarak, doğanın sağladığı güçlü kaynakları kaliteli ve verimli hizmet anlayışıyla müşterilerine sunmaktadır. Hüner Madencilik ocağında; doğal taşmadenler, kireç...