Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Alesta Spor

Spor Salonları
  • 1

Alesta Spor Hakkında
Alesta Spor, 2000 yılında Muğla'da kurulmuştur. Alesta Spor, üstün kalite ve tutarlı tavsiyeler ile her yaştan kişiye kaliteli hizmet sunmak için teknolojik gelişmeleri yakından takip eden vücut geliştirme sektöründe bir liderdir. Her bireyin sağlığı amacıyla kişiye özel onarıcı programlar oluşturuyoruz; Alesta Spor’da istenilen sonuçların elde edilmesine yardımcı olacak şekilde enerjiyi verimli kullanmayı öğretiyoruz.

Başarıya Ulaşmak İçin stratejiler
Alesta Spor, başarıya ulaşmak için yenilikçi stratejileri kullanıyor. Müşterilerimizin ekipmanları kullanmasını ve egzersizleri yapmasını, diyet listelerini yerine getirmesini ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarını yerleştirmelerini sağlamak için operasyon ve idari yeteneklerimizle destek veriyoruz. Aynı zamanda müşterilerimize spor antrenmanına dair ilham vererek fiziksel motivasyonları artırıyoruz.

Güvenlik ve Memnuniyet
Alesta Spor müşteri güvenliği ve memnuniyetini her zaman ana hedefi olarak tespit etmiştir. Her üyesinin ve destekleyicisinin güvenli bir ortamda ve dürüst bir biçimde çalışmasını ve hareket etmesini temin etmek üzere güvenlik prosedürleri belirlemiştir. Alesta Spor’un sağladığı güvenlikler müşteri emniyetinin en üst seviyede temini için tasarlanmıştır.

Kendini Geliştirme İdaresi
Alesta Spor, müşterilerinin kendini geliştirme sürecinde önerileri tarafından yönlendirilmektedir. Müşterilerimiz, kendi vücutlarını kontrol etme kabiliyetlerini arttırarak daha fazla bilgi edinmek üzere mevcut Alesta Spor programlarından yararlanabilirler. Eğitimlerimiz ve eğitim materyalleri sayesinde, kişisel performanslarını geliştirmek ve sağlıklarını korumak adına önemli bilgilere ulaşmalarına yardımcı oluyoruz.

Müşteri Yorumları
5
555 656
  • Böyle bir spor salonu yoktur...

  • 1
    • 21.05.2015

    Diğer Firmalar