Akgülmalikkanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Akgülmalikkanesi

Spor Salonları
  • 3.7

Akgülmalikkanesi 1994 yılından bu yana kurulmuş bir GYM Salonu olarak sizlere her zaman en iyi hizmeti sunmamız için çalışıyoruz. 24 saat kesintisiz olarak eğitmenler, özel alanlar, etkili aletler ve bilgi deneyimi ile verimli bir antrenman deneyimi veriyoruz.

Konum Akgülmalikkanesi GYM salonu Düzce'de bulunmaktadır. Salonumuzda ki ekip uzman olacak şekilde tercih edilmiştir. Böylelikle müşterilerimiz bir eğitmen ile çalışmak ve antrenman süreçlerinde maksimum verim almak için tecrübe birikimli olanlarla çalışabilmektedir.

Hizmetler Akgülmalikkanesi GYM Salonu olarak sizlere, sporcu hijyenine dikkat eden özel alanlar, ,etkili aletler ve en detaylı eğitim programlarını da talep etme hakkınız olmaktadır. Hem eğitici hem de motivasyon kaynağı olmakla birlikte, benzersiz tedavi programları sayesinde uzun vadeli başarı sağlanmaktadır.

GüvenlikGüvenlik seviyesi bizim için çok önemli bir konudur. Güvenli ortamlarda antrenman yapılabilecek şekilde sporcularımıza güvenlik oldukça özen göstermekteyiz. Tüm cihazların çalışmada yeterli ve güvenli olduğunu gözlemleyerek denetimlerini sağlamaktayız.

Sağlam, sağlıklı ve verimli çalışmayı esas alan Akgülmalikkanesi GYM salonu olarak sizleri en iyi şekilde ağırlamanın haklı gururunu taşıyor ve ileride de öyle devam etmeyi arzuluyoruz.

Müşteri Yorumları
s
şenol şengül
  • 5
    • 23.12.2018
    S
    Serkan Uresin
  • 1
    • 01.08.2018
    K
    Kudret Ataseven
  • 5
    • 06.01.2017

    Diğer Firmalar

    Albayrak Spor Salonu

    Spor Salonları

    Düzce,Düzce Merkez

    flag

    Albayrak Spor Salonu, 1994 yılından beri aktif hizmet vermekte olan Fitness kulübüdür. Kuruluşundan bu yana misyonumuz; müşterilerimize kaliteli eğitim ortamı oluşturmak, spor çalışmalarında onları motive etmek ve genel olarak uzun soluklu sağlıklı bir yaşam sürmelerini...

    Düzce Spor Akademisi

    Spor Salonları

    Düzce,Düzce Merkez

    flag

    Düzce Spor Akademisi: Düzce Spor Akademisi, 2011 yılında kurulmuş olan bir fitness kulübüdür. Bizim amacımız her yaşa ve her seviyeye uygun spor faaliyetleri geliştirmek, sporun hayatları nasıl çeşitlendirdiğinin araştırmasını desteklemek ve eğlenmeyi de içeren sağlıklı...

    Pak Otel

    Spor Salonları

    Düzce,Düzce Merkez

    flag

    Pak Otel: 1991 yılından bu yana Düzce'de konumlanan Pak Otel, fanatizmin merkezi olan bir fitness merkezi olmuştur. Geniş çaplı ve etkin bir hizmet sunan bu merkez, daha kaliteli yaşamlar yaşamanıza yardımcı oluyor. Fitness Hizmetleri: Pak Otel, spor ve fitness tutkunla...