Agrikim Kimya

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Agrikim Kimya

Kimya Şirketleri
  • 0

Agrikim Kimya 1991 yılında İzmir'de kurulan bir kimya firmasıdır. Biz ekibi, misyonumuzun müşteri memnuniyetini sağlamak ve daima arayışta olmak olarak belirlediğimiz amacın tamamlanması için çaba göstermektedir.

Kaliteyi, gelişmeyi ve mükemmelliği her zaman hedef olarak belirleyen Agrikim kimya, ISO 9001 belgesi sayesinde; üretim döngüsü boyunca kalite standartlarının üstünde endüstriyel hammaddelerde ideal çözümler sunmaktadır. Güvenilirlik, gereksinim karşılama ve müşteri odaklı personel ilkeleri üzerine kurulmuş olan Agrikim Kimya iş ortaklarımızla, ürettiğimiz ürünlerin kullanımıyla ve servis hizmetlerimizle müşteri memnuniyeti konusunda söz vermektedir.

Deneyimli kadromuz, hem son teknolojileri kullanarak hem de teknolojik altyapısına uygun ürünler üretecek şekilde tasarlanmış bir ar-ge laboratuvarı ile modernize hale getirilmiştir. Bu birimizde beş senelik birikimimize dayanarak, mühendislik ve buna benzer çözümler geliştirmekte olduğumuz özel formüller ve unsurlu ürünler üretmekteyiz.

Diğer Firmalar

Ersa Kimya

Kimya Şirketleri

İzmir,Bornova

flag

ERSA KİMYA: Ersa Kimya 1992 yılında İzmir'de kurulmuştur. Amacımız, kimyasal ürünlerin geliştirilmesine, sağlıklı ve güvenli koşullarda sürdürülmesine ve müşterilerimize en kaliteli ürünleri sunmak için ileri teknolojiyi kullanmaktır.Ersa Kimya, dünyanın en mod...