Afyon Zafer Sürücü Kursu

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Afyon Zafer Sürücü Kursu

Sürücü Kursları
  • 4.5

Afyon Zafer Sürücü Kursu, otomotiv sektöründe Afyonkarahisar'da kurulmuş ulusal bir sürücü kursudur. İlkelerimize uyarak güvenli araba sürme konusunda profesyonel eğitimler vererek aracın her türlü temel haklarını daha iyi anlayabilmesini sağlamaya çalışıyoruz. Tüm teknolojik gelişmeleri takip etmek, mesleki becerileri en üst düzeye çıkarmak ve sürücülere yenilikleri sunmak için bizim işimiz.

Bizim hizmetlerimiz hem A ve B sınıfı araba ehliyeti almaya izin verir hem de trafik kuralları ve kazaya karşı geri kalan şeyler üzerine kapsamlı bir eğitim verir. Özellikle günlük hayatta uygulamaya göre dersler veriyoruz. Güvenli sürüş kurallarından güvenli seyahat etme ve çevre koşullarına hazır olma ile ilgili özel konular da içeren zengin içerik, verimli bir şekilde öğrenme olanağı sunmaktadır.

Kurs aynı zamanda sürücülerin kaz Dalamanını önlemek için çok önemlidir. Biz sürücülere en iyi kalite standartlarını sunar ve onları diğer arabanın kullanıcıları tarafından daha iyi anlaşılması için gerekli beceri ve bilgiye sahip olmaları için çalışıyoruz. Toplantılar, beyin fırtınaları ve deneysel örnekler ile desteklenen seminerlere katılıyoruz. Bu da sürücülere, arabalarla başa çıkmada güvenli, kontrollü ve zevkli bir sürüş deneyimi yaşamalarını sağlar.

Her zaman bunu yaparken, çalışanlarımızın güvenli ve sağlıklı çalışma koşullarında çalışmalarını en iyi şekilde destekliyoruz. Trafiğin güvenlik boyutuna oldukça dikkat ediyoruz. Ortaya çıkan herhangi bir sorunla tecrübeli personelimiz tarafından sıkı bir biçimde gözlemleniyor. Ayrıca kursumuzun tipik oluşumu insanların mevcut duruma göre araba sürme konularında daha güvenli bir sürüş deneyimi için tecrübe kazanması için strategik planlar sağlamakta.

Afyon Zafer Sürücü Kursu, sürücüler için güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi sunmak için öncü bir seçenek sunmakla beraber, müşterilerine en yüksek standartlarla nitelikli hizmet sunmayı hedefleyen ulusal bir etkinliktir.

Müşteri Yorumları
A
Akromer Doğaltaş
  • 1
    • 24.08.2023
    Z
    Zekican Karaca
  • 1
    • 12.05.2023
    Y
    Yaşar Sarı
  • 5
    • 13.02.2023
    O
    Osman Er
  • 5
    • 07.11.2022
    n
    necati ülgü
  • 5
    • 08.08.2022

    Diğer Firmalar

    Afyon Sürücü Kursu

    Sürücü Kursları

    Afyonkarahisar

    flag

    Afyon Sürücü Kursu; Afyonkarahisar ilinde bulunan profesyonel, eğitmenlik ve sertifikalı eğitmen kadrosu ile Sürücü Eğitimi alanında uzun yıllardır hizmet vermektedir. Kurum olarak sürücü belgesi almanız için gereken tüm kuralları yerine getirdiğimizden emin olabilirsin...

    Afyonkarahisar

    flag

    Özel Yülsel Sürücü Kursu, Afyonkarahisar merkezli bir sürücü kursudur. Kurulduğu günden bu yana aracını eğitverenlere, aracını denetleyenlere, aracını keşfedenlere güvenli ve kaliteli hizmet üretebilmeyi hedeflemişir. Özel Yülsel Sürücü Kursu tüm mevzuatlar kapsamında T...

    Sahip Ata Sürücü Kursu

    Sürücü Kursları

    Afyonkarahisar

    flag

    Sahip Ata Sürücü Kursu, Afyonkarahisar'daki en köklü sürücü kurslarından biridir. 1985 yılında açılan kurum, günümüzde sektöre deneyimli eğitmenlerin liderliğinde kadroları, sunulan hizmet kalitesi ve çağdaş eğitim teknolojileriyle modernleşmiştir. Sahip Ata Sürücü Kurs...