A.c Imajım Tekstil Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti.

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

A.c Imajım Tekstil Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti.

Kumaş Üreticileri
  • 0

Ac Imajım Tekstil Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti. kumaş tekstil sektöründe en kaliteli ürünleri müşterilerine sunmak için 2019 yılında Ankara Altındağ'da kurulmuştur.

Kendisiyle tanınan A.c Imajım Tekstil, 7/24 hizmet vererek müşterilerine en iyi kalitede ürünler sunmak için hizmet ve kalite anlayışı ile çalışmalarına devam etmektedir.

Güvenilirlik ve hizmet kalitesi ile başarılı çalışmaları ile firmamızda sürekli olarak müşteri memnuniyeti her zaman ilke edinmiştir. Gösterdiğimiz güven, müşterilerimize sağladığımız kaliteli ürünleri, kendini kanıtlamıştır.

Misyonumuz ve vizyonumuz sektörel tecrübemizin gelişimi ve avantajlarını, müşterilerinin sürekli tatmin etmesi, ulusal ve uluslararası düzeylerde rekabet etmeye odaklanarak sürdürmektedir. Bizim hedefimiz; müşterilerimize daima en uygun maliyetle en iyi kaliteyi sağlamaktır.

Mesafe ve kültür engel olmaksızın, firmamızla çalışan, aynı zamanda ortak olan müşterilerimiz için çalışma disiplini ve tutarlılığından vazgeçmeyen tüm tedarikçilerimizle, çalışmamız için son derece değerli bir fırsattır. Müşterilerin ihtiyaçlarını entegre etmek ve karşılamak için aramızdaki farklılaşmayı göz önünde bulundurmak, bize hareket etmenin haklı yollarını sağlar.

Firmamızın temel değerleri; kişisel inisiyatif, öz disiplin, başarılı ekip çalışması ve profesyonel hizmetlerin sunduğu kalite üzerine kurulmuştur. Müşterilerimizin kurumsal bilgilerine, gelecekteki stratejilere ve ürün / hizmetlerimize odaklanarak şirketimizin global pazarda adım attığına inanıyoruz.

Size yakın olan herkes, müşterilerimize destek vermek için resmi web sitemizi kullanarak taleplerinizi doğru bir şekilde iletmenize yardımcı olmak amacıyla size hizmet etmekten daima heyecan duyuyoruz. A.c Imajım Tekstil olarak, müşteri taleplerinin tam olarak cevap verilmesi ile her zaman çalışmaya hazırız.

Diğer Firmalar