3k Yazilim Ve Bilişim Sistemleri Tic.san.ltd.şti.

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

3k Yazilim Ve Bilişim Sistemleri Tic.san.ltd.şti.

Yazılım Firmaları
  • 0

3k Yazılım Ve Bilişim Sistemleri Tic.san.ltd.şti., 2017 yılında kurulmuş ve Samsun ilçesinde hizmet vermeye başlamış bir web tasarım sektöründe faaliyet gösteren bir firmadır. Firmamız ilke olarak her zaman teknolojinin gelişimi doğrultusunda Akıllı Platform ve Web Tasarım araçlarını müşterilerine sunmayı hedeflemektedir. Müşterilerine, kaliteli, hatasız ve kullanıcı dostu altyapıyı ön planda tutmakta ve katma değer yaratmak için tüm bilgisayar sistemlerini en etkin şekilde kullanmaktadır.

Firmamızın en büyük prensibi, müşterileri ile kurulan ortaklık ilişkilerinin sürekli gelişmesini sağlamaktır. Bu amaçla 3K Yazılım Ve Bilişim Sistemleri Tic.san.ltd.şti, geniş tecrübeli ve dinamik ekibiyle yüksek standartlarda hizmet sunmayı hedeflemektedir. Müşterilerimize sunduğumuz çözümler sayesinde farklı ve yenilikçi proje örnekleri oluşturarak müşteri taleplerini en kısa sürede gerçekleştirebilmekteyiz. Müşterilerimizin teknoloji ve tasarım becerileri, web çözümlerimizin her günün bilgi teknolojisi şartlarına uygun olmasını sağlamaktadır.

Tüm bu hizmetlerimizden yararlanmak isteyenler; müşteri odaklı çözümleri, esnek ürün/hizmet paketleri ve yüksek kalitede ürünleri tercih edebilmektedir. Firmamızın web tasarım konusunda lider olduğunu ve müşterilerimize öncü teknolojileri sunma stratejisi ile güvenilir ve kaliteli hizmetleri sağladığını vurgulamaktan gurur duymaktayız.

Diğer Firmalar

Kodakıl Yazılım

Yazılım Firmaları

Samsun,İlkadım

flag

Kodakıl Yazılım, Samsun’daki ilkadım’da 2003 yılında kurulmuş bir yazılım geliştirme firması olarak sizlere hizmet etmekten onur duyar. Teknolojideki güncel gelişme ve bölgeye özgü ihtiyaçlar yansıtılmasına odaklanarak müşterilerimize özelleştirilmiş, çok yönlü ve istik...

Samsun,İlkadım

flag

Kayrasoft Yazılım Ve Bilişim Teknolojileri Ltd.Şti olarak, 2011 yılından beri Samsun İlkadım'da faaliyet gösteriyoruz. Firmamız web tasarımı ve dijital deneyimler ile ilgili hizmetler sunmaktadır. Müşterilerimize kaliteli ve üstün performans yaklaşımıyla özelleştirilmiş...