2x Yazilim San.ve Tic.ltd.şti.

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

2x Yazilim San.ve Tic.ltd.şti.

Yazılım Firmaları
  • 0

2x Yazilim San.ve Tic.ltd.şti., 2004 yılında kurulmuş, Gaziantep Şehitkamil'de bulunan yazılım firmasıdır. 15 yıllık tecrübemiz ve çözüm odaklı yaklaşımımız ile her müşteriye özgü; en iyi hizmeti vermeyi amaç edinmiş bir şirkettir.

Gezegenimizin gerçek zamanlı dönüşümlü uygulamalarını oluşturmaktan yerel verilerin mobil ve internet erişimine kadar ulaşan çözümler sunduğumuzdan emin olabilirsiniz. Güvenilir, düzenli ve sürdürülebilir programlar anlayışımız bizi bugünlere getirdi.

Güçlü altyapımız, danışmanlığımız ve saha hizmetlerimiz sayesinde, projenize başlama noktasından sunma sonrası desteğe kadar tüm ihtiyaçlarınızı sağlamak için çalışıyoruz. Bizi tercih ettiğiniz için memnuniyetle çalışan, araç ve donanım desteğiyle yüksek kaliteli yazılım ve hizmetler sunacağımızdan emin olabilirsiniz.

Yeni ölçekte mobil cihazlar ve mevcut web teknolojileri kullanarak, zaman önceliği ve ekonomik etkinlik için ileri teknolojide uzmanlaşmış ve deneyimli bir ekipteyiz. Bizim hedefimiz müşterilerimize verimli çözümler sunmaktır. Müşteri memnuniyeti, sürdürülebilir verimlilik ve karlılık arayabilsin...biz bunu gerçekleştirmek için çalışıyoruz.

Diğer Firmalar

Bayraktar Yazilim

Yazılım Firmaları

Gaziantep,Şahinbey

flag

Bayraktar Yazılım, 1993 yılında Gaziantep’te kurulmuştur. Uzun süredir şirketimiz, başarısını yazılım sektöründe pekiştirmektedir. Kaliteli müşteri hizmetleri, ürünler sunmak ve müşteri memnuniyeti ile güvenilir bir ortağı olarak otantik sunumların önemli bir parçası ol...

Gaziantep,Şehitkamil

flag

Nestex Dijital Web Yazılım Teknolojileri,2006 yılında Gaziantep'te kurulmuş web tasarım sektöründe hizmet vermektedir. Uzun yılları aşan tecrübe ve alanında profesyonellik anlayışı ile müşterilerimize daima en iyi mal ve hizmetlerimizi sunmayı hedefliyoruz. Müşteri memn...