1433 Mimarlık Mühendislik

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

1433 Mimarlık Mühendislik

Mimarlık Ofisleri
  • 5

1433 Mimarlık Mühendislik, 2006'da kuruldu. Türkiye'nin kalbinin attığı Doğu Anadolu bölgesinde yer alan Elazığ merkezli, mimari etüt ve proje danışmanlık alanında hizmetler sunan 1433 Mimarlık Mühendislik ofisi; modern, şehirsel, peyzaj ve sosyal çevresel dönüşüm odaklı projelere hükmediyor. 1433 Mimarlık hedefi; kullandığı teknolojik çözümler ile sunmuş olduğu ürün ve hizmetler arasında müşteri memnuniyetini maksimum derecede sağlayarak 1433 markasını daha geniş kesimlere tanıtmak ve içinde bulunduğu sektörde önde gelen şirketler arasına girmektir.

1433 Ekibi ; uzman mimar, mühendisler ve tasarımcılar tarafından oluşturulmuş olup, toplamda ortalama 10 yıllık sektörel tecrübeleri vardır. Ekipte proje yönetimi, eğitim, danışmanlık, liderlik, kreatif fikirler, tasarım ve kalite ile ilgili uzmanlıklara sahip insanlar mevcuttur. Sadece profesyonel becerileri ile değil, aynı zamanda empati, titizlik ve angajmanla öne çıkmaktadırlar.

1433, Küresel Ekonomiye Uydurma ; Çağdaş yaşam koşullarına uygun, yenilikçi ve son teknolojiyi kullanan projeler üretmek suretiyle global ekonomide rekabet edebilme misyonuna sahiptir. Sağladığı hizmetler ve tecrübesi ile, benzersiz yaşam mekanlarının ortaya çıkmasını sağlamaya ve mimarlık sektöründeki farkındalığı arttırmaya adanmıştır.

Tüm çabalarıyla, 1433 Mimarlık Mühendislik, sektöründe lider bir konuma sahip olmanın yanı sıra müşteri memnuniyetini arttırmak adına uygun fiyat politikası da benimsemiştir. Doğanın korusu olan kültürel ve arkeolojik mirasyedeki ürünleri göz önünde bulundurarak ayrıca sürdürülebilir projelere imza atmayı hedeflemektedir.

Müşteri Yorumları
Z
Zeynep Demir
  • 5
    • 25.08.2022
    l
    legend x
  • 5
    • 25.10.2021

    Diğer Firmalar

    Elazığ,Elazığ Merkez

    flag

    Arslan Endüstri Ürün Ve Mimari Tasarım, 1991 yılında Elazığ, Elazığ'da kurulmuş bir mimari tasarım firmasıdır. İlk olarak mimari tasarım alanında paraşütleme, geliştirme ve üretim hizmet vermiş, günümüzde ise pek çok farklı alanda tasarımın yanı sıra pek çok çeşitli ürü...

    Yurten Mimarlık

    Mimarlık Ofisleri

    Elazığ,Elazığ Merkez

    flag

    Türkiye Yurten Mimarlık 1998 yılında Elazığ bölgesinde kurulmuştur ve bu sektöre 20 yıldan fazla zaman içinde etkinliğimizi göstermiştir. Türkiye'deki en başarılı projelere imza atmaktan gurur duyuyoruz. Kendimizi, çalışmalarımızda yenilikçi ve inovatif yaklaşımlar suna...