Linda Ajans

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Linda Ajans

Cast Agencies
  • 0

Linda Ajans, Konya Meram'da bulunan bir Cast Ajansı olarak yardımsever, kesintisiz ve öncü hizmetler sunmaktadır. Başarılı projelerimiz ile müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaktan büyük gurur duyuyoruz.

Yıllardır sektör lideri olan Linda Ajans, uzman ekibi ile müşterilerimize fanstastik hizmet vermektedir. En yeni ve en özgün ürünleri sunmak için herkesin hakkını her zaman savunacağımızdan eminiz.

Linda Ajans, Cast Ajansı hizmetlerimizi sunduğumuz kişilere dürüstlük, hızlı cevap ve yüksek kalite standartları sağlayarak öne çıkan bir şirket olmayı amaçlamaktadır. Kaliteli sonuçların kalıcılık olması; müşterilerimizin ihtiyaçlarını ortaya koyarak insan-merkezli anlayışla hareket ediyoruz.

Tüm ekibimizin ortak özelliği sonsuz kreatiflik olmayı sürdürmek. Yaptığımız her şeyde olağan üstü performans göstermeyi amaçladığımızdan, son derece titiz bir yaklaşımla çalışıyoruz. Firmamız, dayanışmanın, kaliteyi ödün vermeden her zaman geliştirmenin ve sadakatin öncelikli olduğu bir aile şirketidir.

Other Companies

Bym Model Ajans

Cast Agencies

Konya,Selçuklu

flag

Bym Model Ajansı; Konya Selçuklu'da faaliyet gösteren, cast ajansı sektöründe hizmet sunan bir şirkettir. Bym Model Ajansı; yenilikçi bakış açısı, dinamik yaklaşımları ve çözüm odaklı hizmetleri ile müşterilerine çözümler sunarak, sektörde önemli bir pozisyona sahiptir....

Konya,Karatay

flag

Aspandor Casting Agency, Konya'nın Karatay ilçesinde bulunan bir cast ajansıdır. Aspandor Casting Agency olarak amacımız; tiyatro, televizyon ve sinema alanındaki film projeleri için özel casting yönetimi sağlamaktır. Cast ajansı olarak, ekibimiz tecrübeli kişilerden ol...